Gość: Sid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:05 Czym obrobić, zmienić napis itp w animowanych gifach? Czy ktos może mi pomóc? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: stary wiarus Re: Czym obrobić animowane gify? IP: *.toya.net.pl 07.07.04, 19:43 Najlepiej photoshopem, ale wpierw wykonaj czynności, podane pod linkiem (jeśli nie trzeba, nie musisz zmieniać wielkości). Przeczytaj sobie wszystkie opinie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=13969972&a=13971048 Link Zgłoś
fugazzi Re: Czym obrobić animowane gify? 07.07.04, 20:46 A może raczej ImageReady z pakietu Photoshopa. Pozdrawiam, Fugazzi... Link Zgłoś
Gość: stary wiarus Re: Czym obrobić animowane gify? IP: *.toya.net.pl 07.07.04, 22:03 fugazzi napisał: > A może raczej ImageReady z pakietu Photoshopa. Zgoda, tylko ja podałem o wiele mniej złożony program. O ile ktoś nie miał do czynienia (a w tamtym poście wynikało, że pytający wielkiego doświadczenia nie posiadał) z photoshopem, to o wiele łatwiej byłoby mu zrobić samą animację(tu specjalnych doświadczeń nie potrzebuje) podanym przeze mnie programem. Oczywiście w niczym nie umniejszam photoshopowi, dla mnie to rzecz doskonała. Pozdrawiam. Link Zgłoś