bokaj 07.07.04, 22:32 ktos juz próbował? bo mnie tam mplayer nie chodzi... ale ogólnie - fajne to jest! Link Zgłoś Obserwuj wątek
koktajl_molotowa Re: Linspire z Linux+ 18.07.04, 21:24 eksperymentowałem Wyglada ładnie, proste jest faktycznie bardzo, miałem z godzine na dysku i chodziło całkiem (nawet MPlayer), i po zabawie wq****m sie na bootloadera przyjaznego inaczej - znów musiałem gruba instalowac. System dla blondynek (bez obrazy) Link Zgłoś
orzels Re: Xandros sie mi bardziej podobuje :) 22.07.04, 03:19 Xandros jest zaje....fajny. Zwlaszcza gdy mu sie podepnie jako zrodla repozytoria debianowe. Sie, skubany, w sida zamienia. Tyle ze troche hybrydowa, jesli chodzi o lokalizacje. Ciut po angielsku, reszta po polsku... Da sie zyc. Link Zgłoś
al-ki Re: Linspire z Linux+ 21.07.04, 09:17 Fajne to to, ale brakowało mi możliwości kompilowania czy instalcji rpm-ów. Dobre dla kogoś, kto nie chce się bawić w konfigurację (zresztą skonfigurować go wcale nie takie proste jest - kupy narzędzi tam nie ma), a chce mieć linuksa. Link Zgłoś