to_pscola 11.07.04, 22:02 dodalam nowy dysk i 3 partycje 'zabrały' mi literki odpowiadajace nagrywarce i cd ktorych teraz nie moge doinstalowac co mam robic ??? :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
amon-ra Re: Nagrywarka i cd 11.07.04, 22:06 Nie piszesz, jaki masz system, podaję opis dla Windows XP: Otwórz konsolę zarządzania dyskami poleceniem diskmgmt.msc - możesz tam zmieniać literki dla (prawie) wszystkich dysków i stacji. Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Nagrywarka i cd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 23:07 mam xp i niestaty to nic nie pomoglo zmienilam wszystkie litery , nagrywarka nie wrocila a jak ja podlacze to juz nic na kompie nie moge moge zrobic bo mi wszystko 'wisi' :( Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: Nagrywarka i cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 23:55 A jak polaczyles ten dysk? Z pierwszym na kanale? Z nagrywarka/CD na jednym? Czy BIOS poprawnie widzi urzadzenia na kanale pierwszym i drugim? Link Zgłoś
to_pscola Re: Nagrywarka i cd 13.07.04, 15:22 tak, nagrywarka i cd na jednym dyski na drugim i bios wszystko widzi,a jak wlacze windows to mi 'wisi' teraz mam cd - odlaczylam ten drugi dysk jak podlaczyc nagrywarke?? Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: Nagrywarka i cd IP: *.acn.waw.pl 13.07.04, 16:37 A jaka masz plyte gl. (na jakim chipsecie)? Wgrales "Via 4 in 1" dla plyty na Via/"Intel Aplication Accelerator" dla plyty na Intelu? Link Zgłoś