Dodaj do ulubionych

oddam laptop Lenovo

13.03.13, 12:54
oddam osobie która naprawde go potrzebuje w dobre rece. laptop stan bdb. wiecej informacji lukasz.lubinski88@onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: natalia Re: oddam laptop Lenovo IP: *.sin.nokia.net 06.04.13, 13:53
      bardzo chetnie przyjme go dla swoich dzieci moj num 785515046
    • Gość: Martyna Re: oddam laptop Lenovo IP: 83.1.198.* 15.04.13, 17:40
      Kończe gimnazjum więc przyda mi się laptop tym bardziej, że mam trójkę rodzeństwa. Czy byłaby możliwa wysyłka za pobraniem?
    • Gość: michał Re: oddam laptop Lenovo IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 04:39
      bardzo chciałbym abyś to mi go oddał bo w potrzebie jestem wielkiej jak możesz wyślij mi sms choćby z bramki 730530965
    • Gość: Krzysztof Re: oddam laptop Lenovo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 14:02
      Dzień dobry ja w sprawie laptopa czy to aktualne mam dzieci i nie stać mnie na nowy laptop jeden tylko pracuje a wie pan ze szkoła zaraz idzie za rok a bez komputera ani rusz jesli nie aktualne to przepraszam
      • Gość: Julia Re: oddam laptop Lenovo IP: 178.213.160.* 03.07.13, 15:17
        Witam! bardzo chciałabym dostać od Pana tego laptopa. prosiłam mamusię ,ale ona nie ma pieniędzy aby spełnić moje marzenie. jeśli oferta jest nadal aktualna to czekam na odpowiedz. Pozdrawiam:)
      • Gość: damian Re: oddam laptop Lenovo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.07.13, 13:36
        witam potrzebuje laptopa do szkoly nie mam niestety srodkow zeby sobie go kupic jestem mlodym studentem jesli moglbym od Pana go wizasc bardzo by mi to ulatwilo nauke pozdrawiam Damian.
    • Gość: artur Re: oddam laptop Lenovo IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.14, 22:09
      chętnie bym go przyjął dla syna bardzo by chciał mieć laptopa ale zarazie ma tylko bardzo starego pc jeżeli taka opcja wchodzi w grę to skąd pan jest ja jestem z dolnegoślaska lubin
    • Gość: Kasia Re: oddam laptop Lenovo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.08.14, 10:34
      Witam, mój brat jest po wypadku i dwóch operacjach kręgosłupa, czeka go kolejna, komputer byłby jego oknem na świat. Dziękuję pozdrawiam :)
    • Gość: XENIA Re: oddam laptop Lenovo IP: 195.191.162.* 29.11.14, 22:16
      WITAM JESTEM MATKĄ TRUJKI DZIECI SYN NAJSTARSZY MA 15 LAT CO ROKU MU OBIECUJE LAPKA I NIEGDY NIE JESTEM W STANIE ODŁOZYC KASY PRACUJE NA UMOWE ZLECENIE I ZAROBEK MARNY CHCIAŁABYM MU SPRAWIC TAKI PREZENT POD CHOINKE JEMU NIE BEDZIE PRZESZKADZAC ZE UŻYWANY WAŻNE ŻEBY BYŁ TAK MI SIE WYDAJE TAK PROSIŁABYM O SZYBKĄ ODPOWIEDZ
    • Gość: Wiola Re: oddam laptop Lenovo IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.05.16, 22:28
      Witam czy to aktualne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka