Dodaj do ulubionych

sultan beach

18.06.08, 00:05
witam,byłam w hotelu sultan beach w Hurgadzie,chetnie odpowiem na pytania
Obserwuj wątek
    • simchazi Re: sultan beach 18.06.08, 11:17
      czesc, ja z moja znajoma wybieramy sie 17 lipca najpierw w podroz statkiem po
      Nilu, a potem 7 dni w Hurgadzie w hotelu sultan beach. Prosze, napisz mniej
      wiecej cos wiecej o stanie pokoi i warunkach. wykupilysmy opcje all, wiec
      ciekawa jestem jakie bylo jedzienie, a ...no i jak obsluga. dzieki za wszystkie
      informacje i pozdrawiam cieplo
      • bk65 Re: sultan beach 23.06.08, 23:37
        witam

ogólnie hotel jest ok,czysto,miła obsługa,jedzenie jak na 1 tydzien jest do
        wytrzymania,brakuje owoców to napewno,dobre i różnorodne są obiadokolacje,bo
        lunch taki sobie,słabe przekąski ciągle jakies ciasteczka i bułeczki,plaża
        fatalna,notmiast basen fajny cieplutka woda,duzo rosjan którzy się panoszą ale
        podobno i tak w tym hotelu jest ich najmniej,co do pokoji to z tym jest róznie
        za pierwszym podejsciem dostałam norę,dopiero po wkładce 20$ w recepcji dostałam
        pokój od strony ogrodu blisko basenu,co prawda na parterze ale mi to
        pasowało,pokój duży przestronny,wszędzie blisko szczególnie jak rano trzeba było
        sobie leżaczek rezerwowac,najlepiej tak przed godz.8,radze wziąć ze soba swoje
        ręczniki kapielowe,bo te darmowe sa już mocno podniszczone a i zdarza sie ze
        ktoś wezmie twój a ty bedziesz musiała za niego zapłacic 50$ przy zdawaniu
        pokoju,drobne zakupy proponuje ci robic w sklepiku po prawej stronie od wyjscia
        z hotelu,jest miły sprzedawca i ceny ma dobre,naprzeciwko jest większy sklep ale
        on strasznie zawyza ceny i jest antypatyczny.jakbyś cos chciała dowiedziec sie
        to pisz.
        pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka