bk65 18.06.08, 00:05 witam,byłam w hotelu sultan beach w Hurgadzie,chetnie odpowiem na pytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simchazi Re: sultan beach 18.06.08, 11:17 czesc, ja z moja znajoma wybieramy sie 17 lipca najpierw w podroz statkiem po Nilu, a potem 7 dni w Hurgadzie w hotelu sultan beach. Prosze, napisz mniej wiecej cos wiecej o stanie pokoi i warunkach. wykupilysmy opcje all, wiec ciekawa jestem jakie bylo jedzienie, a ...no i jak obsluga. dzieki za wszystkie informacje i pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
bk65 Re: sultan beach 23.06.08, 23:37 witam ogólnie hotel jest ok,czysto,miła obsługa,jedzenie jak na 1 tydzien jest do wytrzymania,brakuje owoców to napewno,dobre i różnorodne są obiadokolacje,bo lunch taki sobie,słabe przekąski ciągle jakies ciasteczka i bułeczki,plaża fatalna,notmiast basen fajny cieplutka woda,duzo rosjan którzy się panoszą ale podobno i tak w tym hotelu jest ich najmniej,co do pokoji to z tym jest róznie za pierwszym podejsciem dostałam norę,dopiero po wkładce 20$ w recepcji dostałam pokój od strony ogrodu blisko basenu,co prawda na parterze ale mi to pasowało,pokój duży przestronny,wszędzie blisko szczególnie jak rano trzeba było sobie leżaczek rezerwowac,najlepiej tak przed godz.8,radze wziąć ze soba swoje ręczniki kapielowe,bo te darmowe sa już mocno podniszczone a i zdarza sie ze ktoś wezmie twój a ty bedziesz musiała za niego zapłacic 50$ przy zdawaniu pokoju,drobne zakupy proponuje ci robic w sklepiku po prawej stronie od wyjscia z hotelu,jest miły sprzedawca i ceny ma dobre,naprzeciwko jest większy sklep ale on strasznie zawyza ceny i jest antypatyczny.jakbyś cos chciała dowiedziec sie to pisz. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś