Gość: misiek IP: *.telkab.pl / 10.0.4.* 26.03.02, 23:03 Mam często tak że jak ściągam coś większego (ok 500mb) to po ściągnięciu wyskakuje mi że plik nie jest prawidłową aplikacją sysemu win32, wiecie o co chodzi ? ? ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Piotrek Re: Problem z KaZaĄ IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.03.02, 20:42 Po prostu nie warto ściągać tak dużych plików, bo zazwyczaj w którymś momencie transferu plików coś się spaprze, albo, jeżeli jest to jakieś amatorskie nagranie filmu lub inne amatorskie rzeczy, to często w ogóle nie działają. Jeszcze inna rzecz, to brak odpowiednich plików lub za stary system (jak np. Win98). Spróbuj dostać skądś Win2000, WinNT i WinXP, żeby popróbować ten plik na różnych systemach. Jeżeli chcesz, to napisz do mnie e-maila i napisz, jaki to plik (jak sie nazywa). Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Problem z KaZaĄ IP: *.ibles.waw.pl 28.03.02, 10:18 w sumie to jest tak że przez kaze ściągam tylko duże pliki (głównie gry) no i czasami się udaję ale czasami nie i stąd problem, zastanawiałem się tylko czy dużo użytkowników ma takie problemy, tak czy siak dzięki za pomoc Link Zgłoś