ola2700 23.02.14, 20:16 Mój lapek , prosi o ten .... coś chyba program ... Find Right , że powinam zainstalować ale nie zabardzo znam to coś ... chyba program i do czego służy ten program ? i gdzie można znależć ten program ale w języku polskim ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kolobos Re: Pytanie o ,,find Right,, ... IP: *.zask.pl 23.02.14, 20:38 To szkoldliwy program, jezeli juz sie zainstalowal to go odinstaluj. Nastepnie uzyj AdwCleaner, opcja Scan i Clean/Szukaj i Usun: general-changelog-team.fr/fr/downloads/finish/20-outils-de-xplode/2-adwcleaner Zrob tez pelny skan przy pomocy Mbam: www.bleepingcomputer.com/download/malwarebytes-anti-malware/ Do tego daj oba logi z OTL (otl.txt oraz extras.txt): oldtimer.geekstogo.com/OTL.exe Dodatkowo zaznacz: lop, purity oraz wszyscy uzytkownicy. Oba wklej na wklej.org i podaj linki. Link Zgłoś
ola2700 Re: Pytanie o ,,find Right,, ... 23.02.14, 20:46 A m ozesz cos wiecej powiedziec mi o tym programie , jakie szkody robi . ? Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Pytanie o ,,find Right,, ... IP: *.zask.pl 23.02.14, 23:22 Wyswietla rekamly, spowalnia dzialanie systemu, zapewne zbiera tez dane o uzytkowniku. Zresta co to za roznica co dokladnie robi? Program nalezy usunac i koniec! Zgaduje, ze nie zamierzasz wykonac tego co napisalem wczesniej... Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Pytanie o ,,find Right,, ... IP: *.fucio.net 11.04.14, 09:09 Nie ja pytałem ale skorzystałem. Cyba pomogło bo się nie wyświetla findright i przeglądarka działa szybciej. Ale jak sprawdzić czy na pewno jest już czysto?? Link Zgłoś
Gość: dario Re: Pytanie o ,,find Right,, ... IP: *.play-internet.pl 22.09.14, 23:27 Też miałem problemy z tym programem. czasami nie dało się normalnie poczytać strony internetowej bo cały czas wyskakiwały reklamy (trochę pomogło zainstalowanie Adblocka) . Przy otwieraniu nowych stron w wyszukiwarce często pojawiała się pusta strona z nagłówkiem powered find right. wyczyściłem kompa tymi programami i na razie spokój Link Zgłoś
Gość: Mr T Re: Pytanie o ,,find Right,, ... IP: *.as13285.net 24.03.14, 08:07 Właśnie skasowałem ten programik. Właściwie to wirus - powoduje wyskakiwanie reklam i otwiera w przeglądarce nowe karty z reklamami. Radzę trzymać się z daleka od tego syfu. Link Zgłoś