Dodaj do ulubionych

jaki aparat cyfrowy

IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 19.08.04, 13:05
wiem ze to nie to forum ale napewno jest tu ktos kto mi pomoze bo ja totalnie
sie na tym nie znam

otoz przez kilka dni mialam mozliwosc uzywania aparaciku sony DSC-P92
aparat tutaj
--> www.aparaty.oh.pl/s/item.php?i=9378

bardzo mi sie spodobal
czy jest jakis ktory bylby tanszy a posiadalby podobne funkcje
- dobra jakosc (pixele czy jakos tam to sie nazywa)
- mozna nagrywac rowniez filmiki
- wyswietlacz LCD (chyab nie wsyztskie cyfrowki to maja?)
i inne bajery o ktorych nie pamietam

czy kupie cos w ogole do mniej wiecej 800zl?

Obserwuj wątek
    • Gość: Rafał takie byle co IP: 81.190.171.* 19.08.04, 13:11
      Witam, to co napiszę, to będzię pewnie śmiech na sali ale jest prawdą.
      Ja kupiłem Elte 8210DCN, 20zdjęć dużych lub 80małych, rozdzielczość 0,3mln pxi
      można nagrywać filmy 5 lub 15s w zależności od formatu. Możesz używac jako
      kamerki internetowej - bo to pewnie jest taka kamerka.
      Ja za swoją zapłaciłem 100zł nowa!
      • Gość: barracuda7110 Re: takie byle co IP: *.imp.lodz.pl 19.08.04, 13:54
        Matrycę 0,3 mln pikseli ma już chyba większość... telefonów kom wyposażonych w
        aparat cyfrowy. Max rozdzielczość zdjęcia to 640x480... już wolałbym kliszowca.
    • Gość: Dekar Re: jaki aparat cyfrowy IP: *.lukas.com.pl 19.08.04, 13:15
      Za około 800 zł kupisz np. Canona A60, świetny do zdjęć amatorskich, dużo
      funkcji, bardzo dobry LCD, ładne kolory. Mam takiego od 3 miesięcy i bardzo
      sobie chwalę. Moim zdaniem najlepszy stosunek cena/jakość.
    • Gość: piecyk gazowy Re: jaki aparat cyfrowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:20
      Za taką kasę, to bierz canona powershot A80.
      • Gość: basia Re: jaki aparat cyfrowy IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 19.08.04, 14:05
        widze ze za taka kase to moge miec jednak cos lepszego

a co jest jeszce ciekawego w aparatach?
        jakie sa fajne bajery? (w tych tanszych aparatach, nie tych za 4 tysiaki :)
        • Gość: piecyk gazowy Re: jaki aparat cyfrowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:51
          Tu popytaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=127

Najprostsza zasada - kupuj aparat firmy, która tradycyjnie zamjmuje się
          produkcją aparatów (Nikon, Olympus, Canon, Minolta itd.).
        • Gość: mnb Re: jaki aparat cyfrowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 17:38
          Dziecko o jakie bajery Ci chodzi? Aparat ma robić dobre zdjęcia a nie prać
          pranie, fontannę w ogródku sobie zrób. Aparaty o których pisali poprzednicy są
          dla amatora znakomite a funkcji które posiadają i tak nie zdołasz obsłużyć. Ja
          mam HP Photo smart 735 i jestem bardzo zadowolony.
      • Gość: west A80 za 800 zł? gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 17:29
    • the_elviz Kodak DX4530... 19.08.04, 15:00
      mam i bardzo sobie chwalę. Kup w Foto Joker do tego program do zdjęć i zdjęcia
      zamówisz sobie via internet:)
      • Gość: kell Re: Kodak DX4530... IP: *.udn.pl 19.08.04, 18:34
        uhm, smiech na sali z zalosnymi zdjeciami z fotojockera... polecam za to
        promocyjne z rossmanna za 0.39gr za 10x13.3
        przy okazji promocji oddalem ostanio ponad 150zdjec i jakosciowo do zadnej
        odbitki nie moge sie przyczepic.
        co do aparatu, to trzeba sobie odpowiedziec co sie oczekuje. jednym wystarczy
        zwykla malpa, ale gdy ktos chce miec ambitniejsze zdjecia, czy np swietne fotki
        z gor czy znad morza (gdzie czesto trzeba pobawic sie manualnymi ustawieniami
        aparatu) to lepiej wybrac cos dajacego wieksze mozliwosci. canon a70/80 czy np
        minolta z1/z2 (10x zoom optyczny, calkowity manual i przystepna cena) - zrobilem
        z2 ponad 3000 zdjec przez niecale 3 miesiace i z kazdym dniem jestem bardziej
        zadowolony z tego aparatu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka