narysuj.mi.baranka 02.09.04, 20:42 Kiedys obilo mi sie o uszy, ze jest taka usluga: pisze list na komputerze, wysylam mailem do firmy, firma go pieknie drukuje i normalna poczta snail mail wysyla do adresata. Slyszeliscie o takiej mozliwosci? Pozdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piecyk gazowy Re: List - przez Internet a potem poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 21:20 Ja słyszałem. TP SA coś takiego robi albo robiła. Najlepiej dzwoń na Błękitną Linię. ;-) Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: List - przez Internet a potem poczta 02.09.04, 21:49 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Ja słyszałem. TP SA coś takiego robi albo robiła. Najlepiej dzwoń na Błękitną > Linię. ;-) Nie, to nie to. Firma musi byc przede wszystkim internetrowa i pobierac oplate sms-em. Link Zgłoś
eressea Re: List - przez Internet a potem poczta 02.09.04, 21:53 Było kiedyś o tym na forum (tutaj albo Internet), ale nie pamiętam dokładnie czy została podana nazwa jakiejś firmy. I wyszukiwarka za bardzo nie pomogła, niestety. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: List - przez Internet a potem poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 21:55 narysuj.mi.baranka napisała: > Nie, to nie to. Firma musi byc przede wszystkim internetrowa Przecież Tepsa spełnia to kryterium (niestety)! ;-) Naprawdę, Tepsa wprowadziła taką usługę wzamian za wycofany telefaks. Pozdrawiam! :-) Link Zgłoś
Gość: frt Re: Dzieki! :) Poszukam. _n/txt IP: *.ipt.aol.com 03.09.04, 22:31 wyslij do mnie. biore stowe od listu ;) Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Dzieki! :) Poszukam. _n/txt 07.09.04, 00:33 Halo, halo, nikt nie korzystal z takiej uslugi? Link Zgłoś