Dodaj do ulubionych

PLIK BIN I SCIĄGANIE PLIKÓW Z NETU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 18:49
mam 2 pytania:
1.czym sie otwiera pliki .bin? czy nie nero? bo emulem sciagalem gre i tak mi
sciaglo-taki plik.i nie wiem jak to zainstalowac.
2.wchodze na jakąś stronke z grami i mam tam pliki w jakichs 20 kawalkach.
czyli sa cyfry np.od 1 do 20.jak to sie sciaga i jak to potem zainstalowac?
WSZYSTKIM KTÓRZY MI POMOGLI DZIĘKUJE SERDECZNIE.i nie piszcie ze mam
wcisnięty caps lock:)
Obserwuj wątek
    • swissman Re: PLIK BIN I SCIĄGANIE PLIKÓW Z NETU 07.09.04, 18:58
      Gość portalu: ŚW.MIKOŁAJ napisał(a):

> mam 2 pytania:
      > 1.czym sie otwiera pliki .bin? czy nie nero? bo emulem sciagalem gre i tak mi
      > sciaglo-taki plik.i nie wiem jak to zainstalowac.

pliki bin mozesz uruchomic przez daemon tools.... zainstalujesz go i bedzie widoczna czerwona blyskawica po prawej na dole na pasku.... klikasz prawym przyciskiem myszy i dajesz mount image - czyli ten plik bin.... nagle masz dodatkowy naped CD i z niego jak z plyty CD mozesz obejrzec film czy zainstalowac program... ten programik zrobi ci maksymalnie 4 takie obrazy jednoczesnie.... lepszy jest alkohol 120% bo tam mozesz sobie wypalic taka plytke i bedzie jak oryginal... oraz mozesz robic tym obrazy plyt.....

> 2.wchodze na jakąś stronke z grami i mam tam pliki w jakichs 20 kawalkach.
      > czyli sa cyfry np.od 1 do 20.jak to sie sciaga i jak to potem zainstalowac?
      > WSZYSTKIM KTÓRZY MI POMOGLI DZIĘKUJE SERDECZNIE.i nie piszcie ze mam
      > wcisnięty caps lock:)
      • Gość: gosc Re: PLIK BIN I SCIĄGANIE PLIKÓW Z NETU IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 20:57
        Jeśli chdzi o te pliki w 20 kawalkach to se otwierasz WinRar'em zaznaczasz
        wszytkie pliki (te 20) i wpakowujesz jeśli są w .rar lub .zip . Choć też i
        można wypakowac jeden plik a on automatycznie dziabnie wszystkie CHYBA !!1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka