Gość: kora IP: w3cache.* / *.2-0.pl 14.09.04, 20:40 ale pytam,bo wiem,że mi pomożecie:-) jak napisac "zi"tzn z z kreską;-) np w słowie "paZdziernik"? kora Link Zgłoś Obserwuj wątek
wedrowiec2 Re: głupie pytanie 14.09.04, 20:43 wedrowiec2 napisała: > ź prawy Alt + x > Ż prawy Alt + shift + x Pięknie:)) Napisałam Ż zamiast Ź Link Zgłoś
konrad-85 Re: głupie pytanie 14.09.04, 20:59 az mi sie nie chce wierzyc, ze ktos pyta o takie cos ale od czegos trzeba zaczac. powodzenia Link Zgłoś
kora00 Re: głupie pytanie 14.09.04, 21:21 wiem wiem:-) ale nigdy nie mogłam zrobic tej literki.hhe.jak cos pisałam to zawsze bez niej:-)))))))))))))))))))) kora Link Zgłoś
Gość: paweł Re: głupie pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:57 pytanie jak pytanie? Nie podałeś systemu operacyjnego. Zakładam że to windows. W takim przypadku najczęściej to "prawy alt" + "x" . jeżeli niedziała to w panelu sterowania wybierasz układ klawiatury i elentualnia obsługiwane języki ( nie wiam co to za wersja windowsa - może angielska ).Układ klawiaturu polski programisty to polskie znaki z prawym altem. Link Zgłoś
zieelona Re: głupie pytanie 20.09.04, 07:20 Gość portalu: paweł napisał(a): > pytanie jak pytanie? > Nie podałeś systemu operacyjnego. Konfiguracji biosu, rodzaju programu antywirusowego, zawartości folderu "ulubione" oraz modelu drukarki też nie. Dlaczego? (przepraszam, musiałam) :) Link Zgłoś
Gość: Mandela Re: głupie pytanie IP: *.leszczyny.net 19.09.04, 23:12 Naciśnij Alt i literkę x to wyskoczy "ź" Link Zgłoś