Gość: piecyk gazowy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.10.04, 10:54 profil.o2.pl/rejestracja.php Link Zgłoś Obserwuj wątek
user0001 1 GB bez IMAP, po co? 19.10.04, 11:18 Gdyby jeszcze dawali dostęp IMAP to byłbym zupełnie szczęśliwy. Na co mi tak duże konto z którego mogę korzystać tylko przez POP3? Ich webmail, nie daje mi możliwości bezpiecznego przeglądania wiadomości (nie działa SSL). Poza tym nie można korzystać z GnuPG, gdy używa się webmaila. Więc zadaje pytanie: dla kogo taka usługa? Link Zgłoś
Gość: camel a po cholere to komu?? IP: 62.53.163.* 19.10.04, 15:29 ciekawe kto dostaje tyle maili... jakas paranoja reklamowa. Link Zgłoś
Gość: psi Re: a po cholere to komu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 15:38 Gość portalu: camel napisał(a): > ciekawe kto dostaje tyle maili... jakas paranoja reklamowa. Mysle, ze to juz niedluga przyszlosc. Przeciez standardem staja sie: stale lacze, co raz wieksza ich przepustowosc, ciezsze niz w przeszlosci serwisy www, wiec i niebawem mailelem bedziemy wysylac wiecej. To sa penie testy i sprawdzanie nowych mozliwosci i sprzetu. Pierwszy chyba byl Googgle ze sowim testowym 1GB kontem. Nie mozemy odstawac ;o) -----> gazeta i o2 Link Zgłoś
jolajola1 Re: a po cholere to komu?? 19.10.04, 15:55 dla mnie tak monstrualną poczta jest bardzo potrzebna, przesyłam w te i wewte wielkie grafiki albo wysyłają mi levele amatorskie do takiej jednej gry .. (a nie kazdy potrafi posługiwac się eftepem i nie kazdy ma własny serwer) Link Zgłoś
sylwiassss Re: 1 GB na o2.pl 19.10.04, 18:45 Czy już istniejące konta tez zwiększyli do 1GB? Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: 1 GB na o2.pl IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.10.04, 18:49 Tak. :-) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Sprawdziłeś? [n/t] IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.10.04, 19:00 Empirycznie nie, ale... =========== Skrzynka odbiorcza [0 - 0 / 0] sortuj [nadawca] [temat] [data] [rozmiar] Od Temat Data Rozmiar Nie ma żadnych e-maili w tym folderze OtrzymanaKopie RoboczeWysłaneKosz * Aktualnie e-maile zajmują 0 kB (0.00%) z 1024 MB. =========== Maili nie ma, bo ściągam na bieżąco. Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Sprawdziłeś? [n/t] IP: *.aster.pl 19.10.04, 19:07 a czy mogę tam na przykład wrzucić swoje dokumenty(nie tajne)i zdjęcia, żeby mi ich jakiś wirus nie zmarnował? no czy można taką skrzynię - kontener potraktować jak wielki edysk? Link Zgłoś