Dodaj do ulubionych

Który program pocztowy wybrać?

IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 12:44
Od dawna używam programu Outlook Exspress. Właściwie jestem z niego
zadowolony, ale gdy zainstalowałem Office 2003, zauważyłem tam program
Outlook. Czy warto przejść na niego? Czy coś na tym zyskam? A może wybrać
jeszcze inny...
Obserwuj wątek
    • Gość: KT05 Re: Który program pocztowy wybrać? IP: *.pronet.lublin.pl 10.11.04, 15:27
      Outlook zwykły nie jest tylko programem pocztowym a całym centrum teleadresowym
      i terminarzowym (tzw. PIM - menedżer informacji osobistej). O ile wiem, to w
      wersji 2003 wprowadzili jakieś filtry antyspamowe, nowy układ do czytania
      wiadomości i flagi.

Możesz popatrzeć też na Mozilla Thunderbird 0.9 ale jest to tylko program
      pocztowy, bardzo przyjemny w użyciu.
    • Gość: Artur Re: Który program pocztowy wybrać? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:42
      Jeśli Outlook Express właściwie działa mi dobrze, to czy odczuję dużą zmianę,
      gdy przejdę na Outlook z Office 2003? Może nie zdaję sobie sprawy z wad i
      zagrożeń w OE?
      • Gość: KT05 Re: Który program pocztowy wybrać? IP: *.pronet.lublin.pl 10.11.04, 19:13
        Outlooka 2K3 widziałem tylko na obrazku, ale wiem, ze przejście już na 2000
        spowodowało u niektórych osób zniechęcenie spowodowane ogromem możliwości. Tobie
        widzę zależy jedynie na programie do poczty - OE ma swoje wady i błędy, dlatego
        poleciłbym coś konkurencyjnego - Thunderbirda na przykład. Przesiadając się na
        Outlokka 2K3 z Expressa w dziedzinie zabezpieczeń i samej obsługi poczty
        niewiele się zyska.
    • 135mariusz Re: Który program pocztowy wybrać? 10.11.04, 19:53
      polecam zainstalować Operę która ma wbudowanego klienta pocztowego działa super
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka