Dodaj do ulubionych

PROSZĘ O POMOC I PORADĘ....

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 13:14
Witam, mam minoltę Z1, jestem b.zadowolona z tego aparatu i wszystko byłoby ok, gdyby nie to,że od wczoraj nie potrafię odtworzyc
krótkich filmików nagranych przez aparat. Dodam,że do tej pory wszystko było w porządku, miałam zainstalowane kodeki i nie było
żadnych problemów przy odtwarzaniu obrazu.

A wczoraj.....wyskoczył mi taki komunikat/;
BRak kodeka video, kodek potrzebny: Quick Time Movie, kodek instalowany jest z Windows 3.11 lub programem Quick Time.

Nie wiem, co z tym zrobić, skąd wziąść takiego kodeka i dlaczego wyskoczył mi taki komunikat, tym bardziej,że dotąd wszystko było
ok.
Proszę o pomoc i pozdrawiam
Agata
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: PROSZĘ O POMOC I PORADĘ.... IP: 195.117.23.* 14.11.04, 13:59
      moze jakiś program teial miałaś a moze usunełaś spróbuj stąd
      wsidecar.apple.com/cgi-bin/qt/nph-dnld
    • Gość: KT05 Re: PROSZĘ O POMOC I PORADĘ.... IP: *.pronet.lublin.pl 14.11.04, 14:11
      Zainstaluj program QuickTime lub QuickTime Alternative i powinno być wszystko OK.
    • Gość: dario Re: PROSZĘ O POMOC I PORADĘ.... IP: *.faith.pl / 80.51.255.* 14.11.04, 14:13
      A CZY FORMAT PLIKU JEST "COŚ TAM.AVI" CZY "COŚ TAM.MOV" JEŚLI MOV TO KODEK
      QUICK TIME JEST NIEZBEDNY A JESLI NIE TO PROBLEM TKWI W CZYMS INNYM.MOŻNA GO
      ŚCIĄGNĄĆ ZE STRONY WWW.APPLE.PL
      • Gość: mk Re: PROSZĘ O POMOC I PORADĘ.... IP: 195.117.23.* 14.11.04, 14:16
        tu tamten nie dział :)
        www.apple.com/quicktime/download/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka