Gość: asig IP: *.icpnet.pl 07.12.04, 18:32 Sciagnelam allplayera v2.1 test i filmy wyswietlaja mie sie do gory nogami czy brakuje mi jakis kodekow pomozcie ktos bo nie wiem co zrobic, moze sciagnac inny program Link Zgłoś Obserwuj wątek
zwiniu Re: POMOCY Mam smieszny problem z ALLPlayer 07.12.04, 18:47 Napewno brakuje jakiegoś kodeka.Najlepiej zrób tak: uruchom AllPlayer'a kliknij w Setup(Ustawienia programu), jak pojawi się nowe okienko to kliknij na LiveUpdate potem na Sprawdź i jak skończy sprawdzać to kliknij na Pobierz/Napraw.Po tej czynności zostaną zainstalowane najpotrzebniejsze kodeki i każdy film od etj pory będzie wyświetlany poprawnie.Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: asig Re: POMOCY Mam smieszny problem z ALLPlayer IP: *.icpnet.pl 07.12.04, 19:59 dzięki, to rzeczywiście działa, przy okazji naprawiło mi się parę innych rzeczy Link Zgłoś
Gość: rado Re: POMOCY Mam smieszny problem z ALLPlayer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 18:53 Ja też mam problem z tym programem. Nie mogę ustawic go tak żeby automatycznie odtwarza tylko pliki wideo. Probowalem w konfiguracji, probowalem pzeinstalować. W ustawieniach Opcji Folderów w ogole nie ma konfiguracji MP3, a jak probuję dodać to wyświetla ze skonfigurowany jest już z AllPlayerem. Nie wiem co zrobić? Za pierwszym razem fakt że powiązalem wszystkie pliki z tym programem, ale na litość boską nie do grobowej deski. Ktoś wie co zrobić? Link Zgłoś