Gość: ddf IP: *.chello.pl 17.12.04, 17:49 czy to prawda ze Opera jest duzo lepsza od Exprorera, chodzi o bezpieczenstwo(slyszalem ze przez Opere nie przechodza wirusy),i czy mozna ja sciagnac za free Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kloo Re: pytanie o Opere IP: *.comernet.pl 17.12.04, 17:59 tak mozesz sciagnac ja za free(<http://www.opera.com/download/>) tylko ze bedzies mial wersje z reklamami mimo to sadze ze jest o wiele lepsza od explorera . duza przewaga opery jest wygoda uzytkowania . jezeli natomiast zalezy ci na szybkosci ladowania stron i bezpieczenstwo polecam firefoxa. Link Zgłoś
amon-ra Re: pytanie o Opere 17.12.04, 18:04 Gość portalu: ddf napisał(a): > czy to prawda ze Opera jest duzo lepsza od Exprorera, :) Tak. Poczytaj sobie o tym na browsehappy.pl. > chodzi o > bezpieczenstwo(slyszalem ze przez Opere nie przechodza wirusy), To nie kwestia wirusów, ale np. akceptowania technologii ActiveX czy dziur w kodzie. Od wirusów nawet Opera 9 cię nie uchroni - do tego jednak potrzebny jest skaner AV. > i czy mozna ja > sciagnac za free Oczywiście. www.opera.com - możesz użytkować program za darmo - w zamian wyświetlany jest tylko mały baner reklamowy. Za bodajże 11 USD możesz kupić licencję na wszystkie wersje 7.xx. Link Zgłoś