arsen.lupin 31.12.04, 15:04 Dzięki Ci bardzo za ten adres. Z nieba mi go zesłałeś!!!!!!!! Szczęśliwego nowego roku ode mnie i całej Warszawy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
maciejpoczta Re: Do kalinowski11 31.12.04, 18:23 I kalinowski kończy stary rok w dobrym humorze. A reszta...? Link Zgłoś
kell99 Re: Do kalinowski11 31.12.04, 18:27 pewnie, ten rok byl wyjatkowo udany nie tylko dla mnie, ale tez dla open source.. masa ciekawych wdrozen, bardzo udane przebicie sie firefoxa na szerokie wody, open office, masa nieziemskich projektow open source.. do tego na koniec roku info, ze microsoft porzuca passport (czyzby juz sie nie bawili w borga internetu?;) oby 2005 byl rownie udany! Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Do kalinowski11 31.12.04, 18:32 No, żebyś wiedział! Przy takiej dominacji IE, wejście Firefox'a było rzeczywiście mocne. Myślę, że Pan G będzie musiał się niedługo zadowolić 80% udziału w rynku, a minie jeszcze troche czasu i ...kto wie? Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Do kalinowski11 31.12.04, 20:15 arsen.lupin napisał: > Dzięki Ci bardzo za ten adres. Z nieba mi go zesłałeś!!!!!!!! Szczęśliwego > nowego roku ode mnie i całej Warszawy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drobiazg ... :) Najlepsze życzenia dla Ciebie i Wszystkich Bywalców Forum GW . Link Zgłoś