Gość: ass IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.05, 18:44 www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=pl&FamilyID=43201b00-298d-4c0c-a26f-aaedf163feb7 Link Zgłoś Obserwuj wątek
kalinowski11 Re: Aktualizacja zabezpieczeń dla systemu Windows 23.01.05, 18:54 Ass czemu tak "szybko" , ja to mam zainstalowane od 12 stycznia :) Pozdrawiam . Link Zgłoś
Gość: dominik666 włącz aktualizacje AUTOMATYCZNE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.05, 18:57 ja nawet nie wiem kiedy jaką łatke microsoft wypuścił - system na bierząco się akualizuje innym radze zrobić to samo !! a nie ręcznie wybierać i szukac łatek Link Zgłoś
kalinowski11 Re: włącz aktualizacje AUTOMATYCZNE 23.01.05, 18:59 Właśnie ... 12-go łatka sama się zainstalowała . Link Zgłoś
Gość: ass Re: włącz aktualizacje AUTOMATYCZNE IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.05, 21:28 Tutaj w Niemczech maja chyba dosyc (albo sa zbulwersowani)MS. Codziennie w wiadomosciach T-Online (Polska TPSA)podaja rozne programy ,wskazowki,pomoce do wylaczania funkcji (opcji) polaczen automatycznych z MS (a jest ich troche w Windowsie). Jesli jest jakas latka z MS to natychmiast podaja nr.latki i link do pobrania ale nigdy nie pisza o Automatycznej aktualizacji Windowsa. Chyba nie wierza (maja dosyc tych dziur)MS. To tak na marginesie.......... Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: włącz aktualizacje AUTOMATYCZNE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.05, 01:53 nie wierz w to co pisze t-online na ich stronie można się dowiedzieć kiedy Verona Feldbusch miała płukanie kiszek ale rzeczowych informacji o IT nie znajdziesz... polecam CT` das computertechnik www.heise.de/ct/ i pc direkt www.vnunet.de/pcdirekt/default.asp Link Zgłoś