Dodaj do ulubionych

"Najpięknięjsze" strony WWW

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.01.05, 14:09
Może macie jakieś typy?
Na początek dwie:
k.dwa.w.interia.pl/zamow.htm
www.katyrybackie.com/
Obserwuj wątek
    • neder Re: "Najpięknięjsze" strony WWW 24.01.05, 15:00
      Panie Pod Wrażeniem. Jakby "przypadkiem" znał Pan autora pierwszej podanej
      przez Pana stronki (sic!), to proszę, niech mu Pan powie, że powinien chyba
      rozważyć zmianę kolorystyki tej strony...
      Jaskrawo zielony, jaskrawo niebieski, jaskrawo czerwony,jaskrawo żółty,
      jaskrawo rózowy itp tekst (gdzieniegdzie jeszcze przesuwający się...)nie
      współgra najlepiej z filetowo, ciemnoczerwono - czarnym tłem i to jeszcze dosyc
      bardzo wzorzystym... natomiast jakby pan faktycznie "przypadkiem" znał tego
      autora to proszę mu równiez powiedziec, że rozczuliła mnie stronka ze zdjęciami
      synka:) Tyle, że na załadowanie grafiki na tej stronie czeka się baaaaaaardzo
      długo (problem do rozwiązania). No ale, cóż nie jestem webmasterem...moze
      kiedys. Pozdrawiam
      • Gość: Pod_wrażeniem Panie (Pani) Neder! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.01.05, 15:29
        Myślałem że pisząć "Najpiękniejsze" w cudzysówie dość jasno wyraziłem moje
        intencje i ocenę stron o jakie mi chodzi. Teraz widzę, że jednak
        istnieją "rozumiejący inaczej". Spróbuję napisać jaśniej.
        Otóż, chciałem pokazać stronę która jest niedoskonała pod względem graficznym i
        estetycznym. Przykro mi, że zostało to odczytane jako reklama rzekomej mojej
        strony, co jest oczywistym przekłamaniem.
        Aby było całkowicie jasne, wyjaśniam, że ani te strony, ani to dziecko nie jest
        moje. Ufff, ale się rozpisałem. I to tylko przez jednego tępego matoła. Albo
        matołkę:))

Pozdrawiam
        • Gość: galilleo Panie matoł Pod_wrażeniem IP: *.west.biz.rr.com 24.01.05, 17:09
          Pod_wrażeniem napisał(a):

> Ufff, ale się rozpisałem. I to tylko przez jednego tępego matoła. Albo
          > matołkę:))

Nie rozposales sie przez jednego tępego matoła albo matołkę, TY jestes tu
          jedynym matołem!
          • Gość: Pod_wrażeniem Re: Panie matoł Pod_wrażeniem IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.01.05, 10:42
            Bzyku, ty jako etetowy debil na tym forum nie powinieneś tak brzydko pisać.

• neder Re: Panie (Pani) Neder! 24.01.05, 21:03
          neder alias Matołka. Tak to ja! przyznaję się jestem tak głupia, że nie łapię
          lotnego dowcipu Pana Pod Wrażeniem. Z góry przepraszam i proszę o więcej bo
          dawno się tak nie uśmiałam. Przepraszam też za zmuszenie Pana, panie Pod
          Wrażeniem do nadmiernego wysiłku i konieczności napisania tak długiego postu,
          gdyż te 9 linijek musiało być naprawdę nie lada wyczynem (aż boje się pomysleć
          coby sie stało, gdyby musiał Pan, Panie Pod Wrażeniem, uzyc zwykłej kartki i
          długopisu). Naprawdę mi niezmiernie przykro i obiecuję na przyszłość po prostu
          olewać takich jak Pan, Panie Pod Wrażeniem, coby nie być sprawczynią
          nadmiernego przegrzania ich umysłu.
          Pozdrawiam
          • Gość: Pod_wrażeniem Re: Panie (Pani) Neder! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.01.05, 22:16
            Nie musisz się przyznawać. Twoje matołectwo widać.

Pozdrawiam
            • neder :)))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))) 24.01.05, 22:24
    • Gość: INFORMATYK Re: "Najpięknięjsze" strony WWW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 15:16
      "dziedzinie bardzo dobre doświadczenie, napisałem na ten temat potężną pracę
      dyplomową, obronioną w Studium Informatycznym w Bolesławcu na ocenę: 6 i
      posiadam dyplom informatyka."

Czy nauka w studium informatycznym daje prawo do tytułu informatyk, czy dopiero
      studia wyższe, przecież ktoś kto kończy studium medyczne nie może siebie nazywać
      lekarzem.
      • doomboy Re: "Najpięknięjsze" strony WWW 24.01.05, 15:39
        Ukończenie takiego studium daje tytuł technika informatyka, i nie ukrywajmy
        umiejętności tech.informatyka przeważnie są nieporównywalnie mniejsze od
        umiejętności inż. informatyka ;) (wynika to z różnicy poziomów, studium a
        uczelnia). Słów parę do autora pierwszego postu: co do pierwszej strony to
        tragedia, jasnozielone napisy na białym tle (zapoznaj się najpierw z zasadami
        ergonomii! Dział barwy.) sprawiły, że wogle nie miałem ochoty tego czytać, poza
        tym żadnych fajerwerków, nad obiema stronami radziłbym jeszcze trochę popracować
        bo niczym nie zachwycają.
      • Gość: galilleo Re: "Najpięknięjsze" strony WWW IP: *.west.biz.rr.com 24.01.05, 17:15
        INFORMATYK napisał(a):

> "dziedzinie bardzo dobre doświadczenie, napisałem na ten temat potężną pracę
        > dyplomową, obronioną w Studium Informatycznym w Bolesławcu na ocenę: 6 i
        > posiadam dyplom informatyka."
        >
        > Czy nauka w studium informatycznym daje prawo do tytułu informatyk, czy
        > dopiero studia wyższe, przecież ktoś kto kończy studium medyczne nie może
        > siebie nazywać lekarzem.

Roznica pomiedzy lekarzem a Bogiem jest taka ze lekarz mysli ze jest
        bogiem, a bog wie ze nie jest lekarzem.

INFORMATYK obecnie to tylko czlowiek ktory na rogu ulicy rozdaje
        informacje (ulotki!). ;-)))))))))))))))
        • Gość: jap Re: "Najpięknięjsze" strony WWW IP: 195.136.36.* 25.01.05, 10:08
          > INFORMATYK napisał(a):
          >
          INFORMATYK obecnie to tylko czlowiek ktory na rogu ulicy rozdaje
          > informacje (ulotki!). ;-)))))))))))))))

To już informatyk - specjalista. Proponuję nową nazwę: informawtyk (wtyka) ;-
          ))))))))
    • mariuszr_77 Re: "Najpięknięjsze" strony WWW 24.01.05, 18:15
      Nr 1 ciągle bez zmian:)
      republika.pl/web_4_all/
      • m.gregor Re: "Najpięknięjsze" strony WWW 24.01.05, 20:12
        O kur...
        • kalinowski11 Re: "Najpięknięjsze" strony WWW 24.01.05, 20:17
          m.gregor napisał:

> O kur...

. ...wa gdzie oni znalaźli takie gustowne kolorki :)
          • Gość: buggy Re: "Najpięknięjsze" strony WWW IP: *.wmc.net.pl 25.01.05, 09:23
            Może nie można nazwać tej strony "piękną", ale jeżeli kogoś interesują gify 3D,
            lub tapety na pulpit i komórkę, to warto tam zajrzeć
            www.republika.pl/gifman
            • kalinowski11 Re: "Najpięknięjsze" strony WWW 25.01.05, 09:35
              Gość portalu: buggy napisał(a):

> Może nie można nazwać tej strony "piękną", ale jeżeli kogoś interesują gify 3D,
              >
              > lub tapety na pulpit i komórkę, to warto tam zajrzeć
              > www.republika.pl/gifman

Może i masz rację , ale żeby chcieć tam zajrzeć to najpierw trzeba powstrzymać
              zawroty głowy i odruch wymiotny :) Pozdrawiam .

P.S. Gdybym nie miał antywirusa , to po wizycie na takiej stronie bym się
              martwił czy czegoś nie podłapałem ...
      • m.gregor Re: "Najpięknięjsze" strony WWW 24.01.05, 20:15
        Cytat ze strony:
        "...Word Wide Web dla Państwa Firmy"
        "...Dlaczego my ? Bo jesteśmy jednš z niewielu firm, które potrafiš zapewnić
        Państwu najwyższy poziom i kompleksowość usług. Wieloletnie doświadczenie
        naszych grafików i programistów oraz użycie najnowszych technologii takich jak
        np. Flasz Jawa, Css, czy Dynamiczny HTML gwarantuje najwyższš jakość naszych
        usług. Nsze serwisy działajš poprawnie we wszystkich przeglšdarkach:

Zajmujemy sie także wykonywaniem sklepów internetowych e-commerce. Jesteśmy w
        stanie stworzyć oprogramowanie dla każdej platformy systemowej: JawaSkrypt, Cgi,
        Pearl, PHP, ASP i inne

Chcemy stanowić przeciwagę dla coraz większej ilości tandetnych "firemek",
        oferujšcych klientš niskš jakość i wygurowane ceny, dlatego:..."
        i pod spodem gif z napisem:
        "...my stawiamy na jakoś"

Do tego w kodzie strony:
        <title>New Page 5</title>
        <meta name="GENERATOR" content="Microsoft Word 97">
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
        Jak nic powierze tej firmie stworzenie strony ;-D
        • Gość: ass Re: "Najpięknięjsze" strony WWW IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.05, 20:53
          Te strony to tylko SPAM (w zlym wykonaniu)i HORROR.
      • Gość: lol Re: "Najpięknięjsze" strony WWW IP: *.crowley.pl 24.01.05, 22:50
        dawno sie tak nie rozbawilem :))))
    • Gość: beLLiCoSe Re: "Najpięknięjsze" strony WWW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:00
      eee taki ranking nie ma sensu bo tych pasztetów www sa miliony.
    • Gość: ttt kiepska prowokacja /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:09
    • alpetrus Re: "Najpięknięjsze" strony WWW 25.01.05, 22:29
      :-) "Piekne"... :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka