Dodaj do ulubionych

czy warto acer'a

IP: *.netcontrol.pl 27.01.05, 11:40
Mam do dyspozycji 5000zl a chcialabym kupic laptopa o jak najlepszych parametrach i dobrej karcie graficznej(np radeon 9700) ze wzgledu na prace w 3d i renderingi....polecono mi Acera serii 4502WLCI albo podobne w zaleznosci juz od wyposazenia. Czy moze mi ktoś poradzic czy warto poniewaz nie znam tej marki i nie jestem do konca przekonana. Prosze o pomoc i ewentualne propozycje innych w tej cenie i o podobnych parametrach.
Pozdrawiam....
Obserwuj wątek
    • Gość: kristobal Re: czy warto acer'a IP: *.acn.waw.pl 27.01.05, 13:27
      Ten komputer nie jest zły ,tylko posiada jedną wadę jak dla ciebie.Karta grafiki ma pamięć współdzieloną ,a nie własną.Do swych potrzeb dobierz kompa z tej strony
      www.acer.pl

Sam posiadam komputer tej marki i nie narzekam
    • Gość: Dekar Re: czy warto acer'a IP: *.lukas.com.pl 27.01.05, 16:09
      Za takie pieniądze, możesz kupić mocnego notebooka (tzn. z mocną kartą
      graficzną), ale tylko z marek low endowych. Tam znajdziesz maszynę o
      poszukiwanych przez Ciebie parametrach za tą cenę. Jeżeli chciałabyś coś
      markowego to przy tych funduszach raczej zapomnij o wydajnej grafice. Moim
      zdaniem kupno czegoś mniej markowego nie musi wcale oznaczać złego wyboru,
      upewnij się tylko, że ma 2 letnią gwarancję, a najlepiej rozszerz do 3 lat (z
      tego co wiem to Acery sprzedawane są z 12 miesięczną gwarancją, dlatego
      uważałbym z tą marką).
    • Gość: Listek Re: czy warto acer'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 23:06
      Jesli chcesz renderowac w programach 3d to zainwestuj lepiej w procesor, bo to
      wlasnie procesor przy tego typu zastosowaniach jest najbardziej obciazony.

pozdrawiam
      gg 3441063

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka