Dodaj do ulubionych

program av

IP: *.legnica.dialog.net.pl 31.07.01, 10:09
Mam komputer od niedawna (windows98) i kompletnie nie wiem jaki program
antywirusowy zainstalować. Wiem,że mój problem jest banalny, ale mam nadzieję,
że ktoś mi doradzi. Trochę czytałam o av w czasopismach komp, ale zależy mi też
na opiniach użytkowników. Dziękuję z góry za podpowiedzi!! pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • srubokret Re: program av 31.07.01, 14:34
      ja bym proponowal mcAffee albo nortona AV. a tak apropos zobacz strone :

http://homepages.ihug.co.nz/~harmacy/downloads.html

pozdr
    • Gość: pees Re: program av IP: 10.1.200.* 31.07.01, 15:09
      Jezeli chodzi o darmowe (calkiem niezle) to polecam stronke:
      http://strony.poland.com/antivirus/

• Gość: Maciek S Re: program av IP: *.amdahl.com 31.07.01, 16:05
      Gość portalu: iwona napisał(a):

&#62 Mam komputer od niedawna (windows98) i kompletnie nie wiem jaki program
      &#62 antywirusowy zainstalować. Wiem,że mój problem jest banalny, ale mam nadzieję,
      &#62 że ktoś mi doradzi. Trochę czytałam o av w czasopismach komp, ale zależy mi też
      &#62
      &#62 na opiniach użytkowników. Dziękuję z góry za podpowiedzi!! pozdrawiam

Kazdy cos poleci jak Norton Antivirus czy McAfee VirusScan czy cos jeszcze
      innego. Moze i ja powinienem to polecic odkad tylko takich uzywam siedzac gdzies
      daleko od kraju. Jednak czy ktos moze cos powiedziec o chyba bardzo dobrym
      polskim programie antywirusowym Mks_vir Marka Sell''a. O ile pamietam to on od
      wiel, wielu lat jest jednym z lepszych programow, o ktorym jakos sie malo mowi
      czy wrecz poleca. O ile wiem to Marek Sell jest nieco szybszy niz nawet Norton
      przy uaktualnieniach... nie wiem moze sie myle, ale tak kiedys bylo. Po prostu
      "maszyna produkcyjno-rozpoznawcza" Marka Sell byla chyba mniejsza i sprawniejsza
      niz te ktore pracuja nad "slawnymi" programami antywirusowymi.

Co o tym sadzicie? Czy sie myle?

Pozdrawiam
      • Gość: Maciej Re: program av IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 12:26
        Zdecydownie polecam Kaspersky Anti-Virus (avp.com.pl). Jest bardzo szybki,
        latwy w konfiguracji, uaktualnienia w net''cie pojawiaja sie co dwa dni a
        czasami czesciej. Norton jest rowniez dobry ale wolny i aktualizacje odbywaja
        sie zbyt rzadko. Apropo mks''a to kiedys byl to naprawde dobry antivirus. W tej
        chwili sprawia wrazenie zbyt malo rozwinietego programu. Jesli chodzi o
        Kaspersky to jest to program rosyjski a jak wiadomo z za wschodniej granicy
        naplywa znaczna liczba virus''ow.
        • Gość: iwona Re: program av IP: *.legnica.dialog.net.pl 01.08.01, 13:15
          Przyznaję, że zastanawiałam się poważnie nad AVP Kaspersky. Przekonała mnie
          częstość uaktualnień i to w dodatku z polskiej strony. Dużo czytałam w testach
          programów av o AVP Platinium, a co z wersją Gold?? Czy tez jest tak skuteczna??
          • Gość: iwona Re: program av IP: *.legnica.dialog.net.pl 01.08.01, 13:17
            Miało byc AVP Platinum, rzecz jasna!!!
            • Gość: =Bravo= Re: program av IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 17:44
              Proponuje Nortona Antyvira :)
              Ladny download ze strony producenta, uaktualnienia niemal co tydzien, funkcja
              kwarantanny, ochrona poczty e-mail, i wiele innych :)
              Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka