Dodaj do ulubionych

pulpit etc.

04.02.05, 22:32
Jak zrobić, żeby po wpakowaniu mojego dysku do komputera mojego kochanego narzeczonego był mój pulpit i moje gg, outlook itd?
Ale nie kopiując pojedynczo tego wszystkiego, tylko, zeby to wszysto było całe. Wiecie o co mi chodzi :P
Obserwuj wątek
    • m.gregor Re: pulpit etc. 04.02.05, 22:40
      A oswiecisz nas jaki to system? Zebys miala to wszystko to musisz uruchomic
      komputer ze swojego dysku. Jesli to jest XP to na 90% sie nie uruchomi (no chyba
      ze komputer ukochanego jest identyczny badz bardzo podobny do Twojego).
      • kkkarolina Re: pulpit etc. 04.02.05, 22:48
        no xp
        i komputer ukochanego jest duzy leszy niz mój. Ale to parametry mają jakieś znaczenie?
        • m.gregor Re: pulpit etc. 04.02.05, 22:50
          Płyta główna, procesor, osprzet (karta sieciowa, dzwiekowa itp). Jesli pl.
          glowna jest na innym chipsecie to nie liczylbym na to ze takowy system wstanie...
          • kkkarolina Re: pulpit etc. 04.02.05, 22:53
            trudno
            ale dzięki
            • Gość: niktabc@vp.pl Re: pulpit etc. IP: *.toya.net.pl 05.02.05, 00:02
              chyba ze niechcesz tego syetmu juz używać na swoim kompie to możesz wykonać
              naprawe syetmeu z płyty instalaxcyjnej wtedy masz duże szanse
      • Gość: erwin Re: pulpit etc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 16:57
        Wcale nie, pracuje w sklepie i mam Xp-ka na dysku, ktory jest juz chyba w 8
        kompie. Za kazdym razem inna plyta, grafa itp. Raz to jest Asus-A7N8x a raz
        MSiK7n2Dleta2LSR, nast. jakis Gigabajt innym razem Abit. Z grafika tez roznie
        jest bo raz to NVidia a raz Radeon...Poza malymi problemami z pierwszym
        uruchomieniem i wymiana sterownikow, zawsze wszystko chodzi OK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka