rafalfals 06.02.05, 12:58 Mam na jutro przygotowac krotki referat na temat : "wzory, frazy, sztywne ustawienia strony". Czy ktos moglby pomoc albo chociaz podac jakis adres www, albo objasnic z grubsza o co chodzi, zebym wiedzial jak szukac ??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
b00g13 google moim przyjacielem jest 06.02.05, 13:40 Wrzuć w googla "sztywne ustawienia strony" i po paru sekundach masz materiału na pracę doktorską. Link Zgłoś
Gość: rafalfals Re: google moim przyjacielem jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 14:04 z google juz probowalem i nic Link Zgłoś
b00g13 Re: google moim przyjacielem jest 06.02.05, 20:11 Bo gotowej pracy ci nie wyszuka. Bodajże pod drugim linkiem znalazłem plan dydaktyczny, w którym jest niemalże słowo w słowo podana kolejność i zakres wyszukiwań. Link Zgłoś
Gość: rafalfals Re: google moim przyjacielem jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 23:28 ten plan dydaktyczny to ja tez znalazlem misiu morelowy tylko, ze on mi nic nie daje. Przeszukalem bardzo wiele stron (lacznie z calymi kursami HTML) i nigdzie nie ma nic na ten temat. Gdybym mogl znalez cos na ten temat za pomoca Googli to nie zawracak bym innym glowy na forum. Jak nie masz nic do powiedzenia to swoje rady typu sprawdz w internecie wsadz sobie w tylek. Link Zgłoś