Dodaj do ulubionych

gg, niewidoczny a IP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 15:16
sluchajcie, jesli ktos mnie zagada z obcego numeru gg, jest ciagle
niewidoczny... czy sa jakies szanse, zeby zdobyc jego ip?
prosze, to dosc pilne:-)
Obserwuj wątek
    • gray Re: gg, niewidoczny a IP 06.02.05, 15:33

jasne - możesz go o to zapytać. jeżeli nie zadziała to musisz jedynie namówić go
      aby dodał cię do listy kontaktów i samemu uczynić to samo z jego numerem.
      alternatywnymi metodami może być nakłonienie ofiary do wysłania do ciebie maila,
      połączenia z serwerem ftp, www bądź innym itp.
      • Gość: pomocy:-) Re: gg, niewidoczny a IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 15:39
        nie dziala:-)podpytywanie.. no wlasnie, ale jesli jest NIEWIDOCZNY all the time
        to chyba nie ma znaczenia czy mnie wpisze na liste? jestem laik, ale wydaje mi
        sie, ze power gg w takiej sytuacji nie pomoze(widze po znajomych, wiem, ze maja
        mnie na liscie, ale niektorzy sa niewidoczi, rozmawiaja ze mna i ich ip w
        inwigilatorze sie nie pojawia)?
        • gray Re: gg, niewidoczny a IP 06.02.05, 17:10

nikt ci nie każe używać power gg.
          • Gość: pomocy Re: gg, niewidoczny a IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:47
            czyli...?
            nie mam power gg, zagaduje mnie ktos z obcego mi numeru, jest niewidoczny, nie
            wysyla mi mejli, nie podaje swoich (tak mysle) prawdziwych danych (zna mnie, to
            na pewno. nie znosze takich sytuacji i chce wiedziec, kto to robi).
            wiec jak mozna zdobyc jego nr ip?
    • Gość: targa Re: gg, niewidoczny a IP IP: *.80-202-253.nextgentel.com 06.02.05, 18:39
      Wyslij delikwenta na podany nizej link i popros go o wklejenie wynikow..:))))
      www.kunnskapstorget.org/atekst/iptest.php
      A powaznie to dziwne ze bardziej sie interesujesz numerem IP niz osoba.
      • Gość: pomocy Re: gg, niewidoczny a IP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 19:33
        domyslam sie kto to jest i bardzo nie odpowiada mi co poczynia udajac kogos
        obcego. chce po prostu miec pewnosc, zeby nie skrzywdzic niewinnej osoby. to
        nie jest anonimowy amant, ktory pisze do numerka gg, tylko na 98% czlowiek,
        ktorego znam z reala i nieladnei sobie pogrywa, ot co..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka