Gość: ann IP: *.chello.pl 19.05.05, 00:03 witam prosze o przypomnienie jak sie nazywa programik do zgrywania muzyki z radia i jak sie nim posługiwac ??? :) dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
jureek Re: winamp - radio 19.05.05, 16:16 Ale do nagrywania słuchowisk chyba się to za bardzo nie nadaje. Ja używam prościutkiego No23, nagrywa na dysk obojętnie jakie transmisje strumieniowe. do ściągnięcia ze strony: www.no23.de/ i z lewej strony wybrać "recorder". Jura Link Zgłoś
neder Re: winamp - radio 19.05.05, 16:18 jureek napisał: > Ale do nagrywania słuchowisk chyba się to za bardzo nie nadaje. dlaczego? Link Zgłoś
jureek Re: winamp - radio 19.05.05, 16:38 neder napisała: > jureek napisał: > > > Ale do nagrywania słuchowisk chyba się to za bardzo nie nadaje. > > > dlaczego? Bo np. program 1 i 2 polskiego radia nie nadają w formacie mp3. Poza tym, jak czytałem w opisie, program ten wyłapuje przerwy między piosenkami i zapisuje jej w osobnych plikach, w przypadku słuchowiska nie bardzo to sobie wyobrażam. Jura Link Zgłoś
Gość: oleyu Re: winamp - radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:49 all sound recorder - Jakis taki programik uzywałem kiedyś. Chyba że źle nazwe zapamiętałem ;) Link Zgłoś