Dodaj do ulubionych

TEMPERATURA??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 14:34
Czy komp mi sie jakos nie przegrzeje siedze na nim dosc dlugo juz chodzi
dobrze ale zastanawiam sie czy moze sie cos stac ??
Obserwuj wątek
    • Gość: ewekela Re: TEMPERATURA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 14:51
      ??????odpowie kyos
      • neder Re: TEMPERATURA?? 29.05.05, 14:53
        a może znalazłabyś trochę więcej cierpliwości niż tylko na 15 minut?....
        • Gość: ewekela Re: TEMPERATURA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 15:00
          przepraszaaaam alee mi goracoo i jesteem nadpobudliwa czy mogl bys mi
          odpowiedziec :)wykazałam skruche
          • Gość: Royal Re: TEMPERATURA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 15:02
            A co dlaniego za różnica czy będzie pracował 2 godfziny czy cały dzień. Nagrzeje
            się do odpowiedniej temperatury i taką będzie utrzymywał.
          • kalinowski11 Re: TEMPERATURA?? 29.05.05, 15:07
            "Siedzę na nim ... " , jak siądziesz obok to pewnikiem się nie przegrzeje :)))
            Ściągni ten program , on pokaże Ci temperatury :

www.lavalys.hu/downloads/everesthome151.exe

Ściągnij -> Uruchom -> Dwuklik na "Komputer" -> klik na "Czujnik" -> i już
            widzisz temperatury ...
    • Gość: ewekela Re: TEMPERATURA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 15:09
      dziekujee no ja sie boje jakos ze taki nagrzany jest i mi jakos siadzie
      dziekujee za odpowiedzi ;)pozdrawiaaam Cięę
    • Gość: inco Re: TEMPERATURA?? IP: *.crowley.pl 29.05.05, 15:39
      Jezeli tylko ma zapewnione dobre chlodzenie nic mu sie nie stanie. Zalezy co robisz ale jesli tylko siedzisz to raczej nie bedzie mu zbyt goraco, dla pewnosci mozesz sciagnac program Speedfan ktory monitoruje temperatury i jesli temperatura w stresie nie przekracza 60*c to jest wporzadku. A jeszcze kwestia co nazywasz dluga praca, u mnie uptime srednio tydzien, restart i kolejny tydzien:)
      • Gość: ewekela Re: TEMPERATURA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 18:40
        ja to siedze czasem przy nim po 9 godzin non toper no i wylaczaam codziennie
        ale boje sie o niego takie upaly jakeis :/
        • neder Re: TEMPERATURA?? 29.05.05, 18:43
          to go zabierz nad jakiś zalew albo rzeczkę :0)

a tak na serio to skorzystaj z tego co podał kalinowski11.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka