Gość: ewekela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 14:34 Czy komp mi sie jakos nie przegrzeje siedze na nim dosc dlugo juz chodzi dobrze ale zastanawiam sie czy moze sie cos stac ?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ewekela Re: TEMPERATURA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 14:51 ??????odpowie kyos Link Zgłoś
neder Re: TEMPERATURA?? 29.05.05, 14:53 a może znalazłabyś trochę więcej cierpliwości niż tylko na 15 minut?.... Link Zgłoś
Gość: ewekela Re: TEMPERATURA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 15:00 przepraszaaaam alee mi goracoo i jesteem nadpobudliwa czy mogl bys mi odpowiedziec :)wykazałam skruche Link Zgłoś
Gość: Royal Re: TEMPERATURA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 15:02 A co dlaniego za różnica czy będzie pracował 2 godfziny czy cały dzień. Nagrzeje się do odpowiedniej temperatury i taką będzie utrzymywał. Link Zgłoś
kalinowski11 Re: TEMPERATURA?? 29.05.05, 15:07 "Siedzę na nim ... " , jak siądziesz obok to pewnikiem się nie przegrzeje :))) Ściągni ten program , on pokaże Ci temperatury : www.lavalys.hu/downloads/everesthome151.exe Ściągnij -> Uruchom -> Dwuklik na "Komputer" -> klik na "Czujnik" -> i już widzisz temperatury ... Link Zgłoś
Gość: ewekela Re: TEMPERATURA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 15:09 dziekujee no ja sie boje jakos ze taki nagrzany jest i mi jakos siadzie dziekujee za odpowiedzi ;)pozdrawiaaam Cięę Link Zgłoś
Gość: inco Re: TEMPERATURA?? IP: *.crowley.pl 29.05.05, 15:39 Jezeli tylko ma zapewnione dobre chlodzenie nic mu sie nie stanie. Zalezy co robisz ale jesli tylko siedzisz to raczej nie bedzie mu zbyt goraco, dla pewnosci mozesz sciagnac program Speedfan ktory monitoruje temperatury i jesli temperatura w stresie nie przekracza 60*c to jest wporzadku. A jeszcze kwestia co nazywasz dluga praca, u mnie uptime srednio tydzien, restart i kolejny tydzien:) Link Zgłoś
Gość: ewekela Re: TEMPERATURA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 18:40 ja to siedze czasem przy nim po 9 godzin non toper no i wylaczaam codziennie ale boje sie o niego takie upaly jakeis :/ Link Zgłoś
neder Re: TEMPERATURA?? 29.05.05, 18:43 to go zabierz nad jakiś zalew albo rzeczkę :0) a tak na serio to skorzystaj z tego co podał kalinowski11. Link Zgłoś