Gość: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:30 Czy to normalne ze mam w proceach EXPLORER.EXE 25.678k Link Zgłoś Obserwuj wątek
neder Re: Mam pytanie?? 02.06.05, 22:49 spróbuj sobie tak "dla sportu" go wylączyć ;p www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/explorer/ Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Mam pytanie?? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.06.05, 22:59 Ja czasem wyłączam. Nie jest to proces niezbędny do działania systemu. Link Zgłoś
neder Re: Mam pytanie?? 02.06.05, 23:16 > Ja czasem wyłączam. Nie jest to proces niezbędny do działania systemu. a po co? dla sportu? ;p Ja jak go wyłączyłam właśnie dla sportu to miałam tylko tapetę (chociaż nie pamiętam czy nawet ona się ostała). Jak można pracować na takim kompie? na wyczucie?;) Link Zgłoś
Gość: :) Re: Mam pytanie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 23:20 spoko nie wylcaze uprawiam inne sporty ale czy to noma taka liczba Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Mam pytanie?? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.06.05, 23:29 neder napisała: > a po co? dla sportu? ;p Raczej nie. Wtedy np. można skasować (za pomocą innego menedżera, np. Total Commandera) plik, który jest blokowany przez eksplorer.exe (np. index.dat). Link Zgłoś
darekkr1 Re: Mam pytanie?? 03.06.05, 10:06 Czasami explorer sie wiesza z jakiegos powodu. Wtedy zamiast pelnego restartu wystarczy wyciac explorera. No i potem startnac go od nowa (nie wiem czy XP tego nie robi automatycznie) Link Zgłoś