kajtekph 22.07.02, 17:44 Witam Potrzebuje Linuxa Red Hat 6.0. Tylko nie wiem skąd go wziąć. Może ktoś podać kaloś link gdzie się on znajduje. Z góry DZIĘKI. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: TomekMX Re: Linux Red Hat 6.0 IP: 148.230.75.* 22.07.02, 17:55 Polecam odwiedzic www.redhat.com Jesli chcesz i masz mozliwosc mozesz zawsze go sciagnac z ftp://ftp.redhat.com/pub/redhat/linux/ (wybierasz wersje jaka szukasz). Ja bym Ci jednal polecil dokonac zakupu. Tych 40 USD nie sa niczym w porównaniu z zawartoscia orginalnej paczki. Pozdrawiam... Link Zgłoś
Gość: kajtekph Re: Linux Red Hat 6.0 IP: *.kozuchow.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 22:46 Gość portalu: TomekMX napisał(a): > Ja bym Ci jednal polecil dokonac zakupu. Tych 40 USD nie > sa niczym w porównaniu z zawartoscia orginalnej paczki. > > Pozdrawiam... Dzięki za link. A jeśli chodzio zakup to dla mnie to troche drogo. A poza tym po co przepłacać jak jest w sieci. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Vaterland Re: Linux Red Hat 6.0 IP: *.its-s.tudelft.nl 22.07.02, 18:43 A czemu akurat 6.0 jak jest juz 7.3? Skad wziac 6 nie wiem, ale sadze, ze jak pobawisz sie google to znajdziesz. Natomiast 7.3 jest na dziesiatkach serwerow. Te "oficjalne" tutaj wymienione sa tutaj: www.redhat.com/download/mirror.html wiec wybierz sobie cos blisko domu. Link Zgłoś