mbucz Re: Jaki program spyware jest najlepszy? 03.07.05, 22:06 Przeczytaj FAQ. Jesli chodzi o domowe, to jest dwóch: Ad-aware Spybot - Search & Destroy Ja uzywam tego pierwszego i bardzo sobie chawlę Link Zgłoś
Gość: user Re: spyware czy antyspyware???/nt IP: 80.51.226.* 03.07.05, 22:18 anty spyware przeskanowałem ad-ware i wykryło 40 critical object czy to normalne?? Link Zgłoś
mbucz Re: spyware czy antyspyware???/nt 03.07.05, 22:21 Jesli robisz to po raz pierwszy, to normalne. Skasuj, zresetuj komputer i przeskanuj jeszcze raz. Jesli będą znowu, to zgłos się na forum wirusy, trojany, spywere bo znaczy to, że jest jakis powracajacy syf Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Jaki program spyware jest najlepszy? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.07.05, 22:20 Jeśli chodzi o antyspyware, to na dzień dzisiejszy z bezpłatnych najlepszy jest MS AntiSpyware: download.microsoft.com/download/8/1/5/815d2d60-49b5-44dc-ae35-fca2f2c6f0cc/MicrosoftAntiSpywareInstall.exe Natomiast z płatnych Spy Sweeper: www.webroot.com/products/spysweeper-indepth Link Zgłoś
Gość: user Re: Jaki program spyware jest najlepszy? IP: 80.51.226.* 03.07.05, 22:24 dzieki za szybko odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Jaki program spyware jest najlepszy? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.07.05, 22:25 Wykonaj instrukcje: mgregor.republika.pl Link Zgłoś
Gość: Mam_jak_ty Ad ware i spybot troche przereklamowane IP: *.crowley.pl 04.07.05, 10:05 Jak powyżej. Nie będe wdawał się w szczegóły ale niestety mają pewne braki które wychodza przy usuwaniu "śmieci". Czasem potrafią stwierdzić że usunięte nawet jeśli tak nie jest. Jeden jedyny progs na którym sie nei zawiodłem i usuwał wszystko tak że było czysto jak w fabryce intela to TDS-3. Australijski programik który wyhaczy wszystko. Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Ad ware i spybot troche przereklamowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 10:14 TDS-3 to ciekawy program.Nie wie już o co chodziło,ale usunąłem go jako trojana. Link Zgłoś
Gość: Grumpy Re: Ad ware i spybot troche przereklamowane IP: *.zywiec.plusnet.pl 04.07.05, 10:58 ja korzystam z kupionego Spy Doctora, jest ok - śledzi wszystko w czasie rzeczywistym, skanuje aktywne procesy, etc. Strona producenta: www.pctools.com Link Zgłoś
Gość: Mam hmmm IP: *.crowley.pl 04.07.05, 16:26 Być może wykryło ci go jako spy'a ale napewno nim nie jest:))) Link Zgłoś
torrencik Re: Jaki program spyware jest najlepszy? 04.07.05, 12:24 Najlepiej mieć kilka programów do tych celów :) AD-AWARE jest faktycznie przereklamowany i nawet płatne wersje nie wyłapują wszystkich trojanów - zresztą NIE MA takiego co wyłapuje 100 % trojanów . Ale lepsze to niż NIC :) Lepsze niż drugi niszczyciel - równie popularny HIJACKTHIS,który często myli normalne programy z trojanami :) SPYBOT-Search&Destroy też mierniutki - jak to DARMOWY program :) Kiepsko radzi sobie ze zamianą stron startowych przez trojany. Najlepsze to: ...MICROSOFTowy AntiSpyware (DARMOWY!) i SPY SWEEPER (płatny). MICROSOFT niestety wygrywa z niezależnymi programami :) Link Zgłoś
mbucz Re: Jaki program spyware jest najlepszy? 04.07.05, 16:29 torrencik napisał: > Ale lepsze to niż NIC :) > Lepsze niż drugi niszczyciel - równie popularny HIJACKTHIS,który często myli > normalne programy z trojanami :) To ty chyba nie załapałeś do czego służy ten program. Link Zgłoś