Gość: Gosc IP: *.crowley.pl 19.07.05, 14:21 Mam program bit torrent i otwieram w nim tzw torrenty i nie moge i nie wiem o co chodzi :( Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gosc Re: torrent IP: *.crowley.pl 19.07.05, 14:37 jest na stronie link "torrent" wiec klikam i cos sie zciaga potem ten plik otwieram za pomoca programu a nastetnie uzyskanego zipa otwieram i uzyskuje informacje uszkodzony i tak z wielu miejsc Link Zgłoś
Gość: DUDEK Re: torrent IP: *.fastres.net 19.07.05, 14:46 Zainstaluj sobie jakis program do obslugi torrenta, np BITLORD... www.bitlord.com. Znacznie ulatwia to zycie z tego typu plikami. Link Zgłoś
mbucz Re: torrent 19.07.05, 14:55 LOL! Poczytaj sobie uważnie, bo nie chcę mi się aż strzępić klawiatury: www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=8080 Link Zgłoś
Gość: swissman Re: torrent IP: *.usz.ch / *.unizh.ch 19.07.05, 14:37 ja kurde tez nie moge... moze mi kto pomoze??? a najgorzej to juz pod gorke... z tego powodu dwie szkoly rzucilem... czy moze to one mnie rzucily? juz nie pamietam.... Link Zgłoś
k_michu Re: torrent 20.07.05, 05:14 Gość portalu: Gosc napisał(a): > Mam program bit torrent i otwieram w nim tzw torrenty i nie moge i nie wiem o c > o chodzi :( Weż wypróbuj jakiś inny program do ściągania torrentów.. ja proponyje BitSpirit Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: torrent IP: *.crowley.pl 20.07.05, 08:14 Dzieki bo nawet nie sciagnal 0,0001 % ;) Link Zgłoś
k_michu Re: torrent 25.07.05, 00:37 Gość portalu: Gosc napisał(a): > Dzieki bo nawet nie sciagnal 0,0001 % ;) Może masz złego trackera, spróbuj znaleść inny, może będzie działał lepiej. Umnie wszystko chodzi w jak najlepszym pożądku:D:P ------------------------------------------------------------------------------- Nic nie jest idealne... Link Zgłoś