Gość: Konrad IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.08.05, 00:59 Dlaczego moj watek o nokii 2110 i 2190 zostal usuniety? Link Zgłoś Obserwuj wątek
eressea Re: Do eressea i gray 03.08.05, 01:22 Gość portalu: Konrad napisał(a): > Dlaczego moj watek o nokii 2110 i 2190 zostal usuniety? Przeniosłam Twój wątek tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10&w=27212322 Na forum Komputery nie należy umieszczać ogłoszeń tego typu. Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Do eressea i gray IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.08.05, 02:04 Fajnie jakbys mnie o tym poinformowala zanim zapytalem :) A tak apropo to jest jak najbardziej nadajacy sie watek na to forum bo poszukuje jednego z tych telefonow do wspolpracy z palmtopem HP Omnigo 700LX. Link Zgłoś
blekot Re: Do eressea i gray 03.08.05, 09:21 Gość portalu: Konrad napisał(a): > A tak apropo to jest jak najbardziej nadajacy sie watek na to forum bo > poszukuje jednego z tych telefonow do wspolpracy z palmtopem HP Omnigo 700LX. to może umieść to w pytaniu, miast pytać o nokię Link Zgłoś
eressea Re: Do eressea i gray 03.08.05, 12:02 Gość portalu: Konrad napisał(a): > Fajnie jakbys mnie o tym poinformowala zanim zapytalem :) > > A tak apropo to jest jak najbardziej nadajacy sie watek na to forum bo > poszukuje jednego z tych telefonow do wspolpracy z palmtopem HP Omnigo 700LX. Mogę zawsze poinformować o powodzie usunięcia/przeniesienia postu/wątku jak ktoś zgłosi reklamację mailem :) Tak sama z siebie to raczej nie ;) Odgórnie mamy za zadanie przenosić wątki będące ofertami/ogłoszeniami tutaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10 i jak związane są z komputerami to tym bardziej tam pasują :) Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Do eressea i gray IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.08.05, 13:06 Dobrze, juz dobrze :) Wybaczam :) Link Zgłoś