Dodaj do ulubionych

Decoder do instalacji w Windows Media Player ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 13:29
Jaki ma byc i czy mozna oczywiscie for free :):) Dziekuje pozdrawiam !! :)
Film mi nie dziala ( z gazety)
Obserwuj wątek
    • neder Re: Decoder do instalacji w Windows Media Player 07.08.05, 13:32
      Trzeba przyznac że mało wylewna jestes w opisywaniu problemu :/

> Jaki ma byc i czy mozna oczywiscie for free :):)

mozna

> Film mi nie dziala ( z gazety)

co znaczy 'nie działa'? Pewnie wyskakuje 'jakiś tam' błąd? ;p nie ma obrazu czy
      dżwięku? Masz w ogóle jakieś kodeki? I tak jeszcze jedne pytanie - w jakim
      formacie jest ten film? DVD?
      • Gość: Basia Re: Decoder do instalacji w Windows Media Player IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 18:03
        Tak w formacie dvd innych jeszcez nie sparwdzalam mam ac3 nie wiem co jeszcze
        zaladowac jak mozna prosze o pomoc nie moez wyswietlic w formacie poniewaz nie
        zainstalowane dekodera w tym formacie i tyle ! :):)
        • neder Re: Decoder do instalacji w Windows Media Player 07.08.05, 20:03
          www.cdrinfo.pl/download/5148040135
          ściągnij i zainstaluj
          • Gość: Basia Re: Decoder do instalacji w Windows Media Player IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:34
            Dzieki sciagnelam i zaktualizowalam w AllPlayer codeki wszystko gra!! :):):)
            Dziekuje
        • Gość: goć Re: Ja sobie ciągnąłem program microsoftu do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:18
          sprawdzanie kodeków i ich kompatybilnoci.Ma mniej funkcji niż gspot ale
          pokazuje zgodnoć kodeków z WMP i umożliwia ustawienie domylnego kodeka i
          priorytetu.
          U mnie były zgodne na przykład Cyberlink i Sonic.
          • Gość: Basia Re: Ja sobie ciągnąłem program microsoftu do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:48
            Dziekuje za info :):):) Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka