Gość: Basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 13:29 Jaki ma byc i czy mozna oczywiscie for free :):) Dziekuje pozdrawiam !! :) Film mi nie dziala ( z gazety) Link Zgłoś Obserwuj wątek
neder Re: Decoder do instalacji w Windows Media Player 07.08.05, 13:32 Trzeba przyznac że mało wylewna jestes w opisywaniu problemu :/ > Jaki ma byc i czy mozna oczywiscie for free :):) mozna > Film mi nie dziala ( z gazety) co znaczy 'nie działa'? Pewnie wyskakuje 'jakiś tam' błąd? ;p nie ma obrazu czy dżwięku? Masz w ogóle jakieś kodeki? I tak jeszcze jedne pytanie - w jakim formacie jest ten film? DVD? Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Decoder do instalacji w Windows Media Player IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 18:03 Tak w formacie dvd innych jeszcez nie sparwdzalam mam ac3 nie wiem co jeszcze zaladowac jak mozna prosze o pomoc nie moez wyswietlic w formacie poniewaz nie zainstalowane dekodera w tym formacie i tyle ! :):) Link Zgłoś
neder Re: Decoder do instalacji w Windows Media Player 07.08.05, 20:03 www.cdrinfo.pl/download/5148040135 ściągnij i zainstaluj Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Decoder do instalacji w Windows Media Player IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:34 Dzieki sciagnelam i zaktualizowalam w AllPlayer codeki wszystko gra!! :):):) Dziekuje Link Zgłoś
Gość: goć Re: Ja sobie ciągnąłem program microsoftu do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:18 sprawdzanie kodeków i ich kompatybilnoci.Ma mniej funkcji niż gspot ale pokazuje zgodnoć kodeków z WMP i umożliwia ustawienie domylnego kodeka i priorytetu. U mnie były zgodne na przykład Cyberlink i Sonic. Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Ja sobie ciągnąłem program microsoftu do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:48 Dziekuje za info :):):) Pozdrawiam Link Zgłoś