jamajka79 08.08.05, 17:55 jak zwiekszyc limit polaczen TCP/IP przy servic Pack2 z dziesieciu na wiecej mam windowsa juz ze servic pack2 program xp-AntiSpy v3.9-2 mi tego nie dblokowuje pisze ze jest nieznana komplikacja z gory dzieki :)) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Kolobos Re: limit połączeń IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.05, 18:19 Czy tak trudno jest wejsc na strone domowa producenta programu i uzyc wlasnego mozgu? ;-) Version 3.94-2 is available now. Since the windows-update from 6/15/2005 the file tcpip.sys has changed too and though the connection limit wasn't changeable anymore. This is fixed with the version 3.94-2 now. xp-antispy.org/?lang=en&option=com_frontpage&Itemid=1 Jak widzisz nie trzeba pisac na forum, wystarczy sprawdzic czy uzywa sie najnowszej wersji.. Link Zgłoś
Gość: jamajka79 Re: limit połączeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:05 tak naprawde to ja bylam na tej stronce, ale chcialam poznac zdanie kolobosa :)wiem ze takie zwiekszanie limitu polaczen nie jest zbyt bezpieczne, ale i tak mnie jakis diabel kusi i zwiekszylam sobie ten limit :)) dzieki kolobos Link Zgłoś
Gość: mmx Re: limit połączeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 14:08 A co ma Firefox do limitu polaczen? Link Zgłoś