Dodaj do ulubionych

POMOCY!POMÓŻCIE PANOWIE!!

IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 20:26
Mam wielka prosbe do Panów znajacych się na komputerach..Jestem sama w domu ,
siedzę przed komputerem, i niestety nieźle w nim dzisiaj
namąciłam...niechcący pozmienialam ustawienia,nie ma paska na dole ekranu ,
tego gdzie jest godzina , gadu - gadu, i inne...po prostu zniknął...Z lewej
strony ekranu pojawił się nie wiem czemu szeroki na 3 cm czarny pas, od góry
do dołu, przez to ekran jest węższy i nie widzę teraz paska tzw suwaka który
jest z prawej strony...nie ma też tego paska na dole ekranunajbardziej zalezy
mi na usunięciu tego czarnego pasa z lewej strony ekranu.bardzo proszę o
pomoc!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona Re: POMOCY!POMÓŻCIE PANOWIE!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.02, 20:54
      Gość portalu: julita73 napisał(a):

>najbardziej zalezy mi na usunięciu tego czarnego pasa z lewej strony ekranu.bardzo proszę o pomoc!!!!!

pokombinuj z przyciskami monitora - przypuszczam, że obraz się przesunął
      • jacek19 Re: POMOCY!POMÓŻCIE PANOWIE!! 24.08.02, 21:28
        równiez tak sądze:)) (to te przyciski na obudowie sa one odpowiedzialne za szerokosc, wysokosc i inne bajery w monitorze) papa
        • Gość: julita73 Re: POMOCY!POMÓŻCIE PANOWIE!! IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 22:17
          niestety , moje kombinacje z tymi ptzyciskami na obudowie monitora nic nie
          dały,,,Przyciskałam nimi, ale pasek nie znikał,,,nadal jest :-(((
          • Gość: N Re: POMOCY!POMÓŻCIE PANOWIE!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.08.02, 01:58
            Pierwsze to jakie windows masz zainstalowane.Drugie to pasek jest ale poza
            ekranem.Na poczatek to tam gdzie masz ten czarny pasek wjedz kursorem myszy na
            sam brzeg az pojawia sie dwie strazaleczki (jedna ale o dwoch przeciwnych
            grotach) kiedy tak sie stanie nacisnij lewy przycisk myszy i ciag w kierunku
            srodka ekranu.Pozostanie jeszcze sprowadzic pasek na dol ekranu ale to juz
            chyba wiesz jak zrobic.
            • jacek19 Re: POMOCY!POMÓŻCIE PANOWIE!! 25.08.02, 09:45

> Pierwsze to jakie windows masz zainstalowane.
              Tak sie zapytam z ciekawości.. Co ma wersja windowsa do paska???? To tak na marginesie... Pozdrawiam.
              • Gość: julita73 Re: POMOCY!POMÓŻCIE PANOWIE!! IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 10:16
                Dzięki wszystkim za odpowiedzi i chęć pomocy - i tak wczoraj , mimo Waszych rad
                nie udało mi się tego naprawić!Dzisiaj rano wrócił mąż i naprawił, ale ile bylo
                przy tym gadania , szkoda gadac!Jeszcze raz dzię kuję Wam , Julita.
                • jacek19 Re: POMOCY!POMÓŻCIE PANOWIE!! 25.08.02, 10:40
                  :(((
                  • Gość: julita73 Re: POMOCY!POMÓŻCIE PANOWIE!! IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 12:53
                    jacek19 napisał:

> :(((

O co chodzi? Skąd ta zmartwiona minka???
                    • jacek19 Re: POMOCY!POMÓŻCIE PANOWIE!! 25.08.02, 13:10
                      Ano stąd, że nie potrafilismy Ci szybko pomóc w doprowadzeniu kompa do poprzedniego stanu:((
                      • Gość: julita73 Re: POMOCY!POMÓŻCIE PANOWIE!! IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 13:23
                        Nieszkadzi.....ja jeśli chodzi o komputery to jestem bardzo cienka..potrafię go
                        tylko włączyć , wyłączyc...itp.Mąż troche pogadał i ponabijał się ze mnie ale
                        już mu przeszlo ;-))
              • Gość: N Re: jacek19 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.08.02, 13:41
                Zalezy od problemu. Wyglad,polozenie itd elementow sa opisane w inny spsob i w
                innych miejscach w zaleznosci od wersji windows.
                • julita73 Re: do jacka i N..... 25.08.02, 13:45
                  Mam WINDOWS MILENIUM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka