Dodaj do ulubionych

MAM PROBLEM?-antywirus Kasperski i firewall Norton

30.08.05, 00:41
Czy moge zainstalowac antyvirus Kaspersky oraz firewall Norton.Wielokrotnie
ostrzegano mnie ze te programy sie gryza.Czy to prawda? Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: amlam Re: MAM PROBLEM?-antywirus Kasperski i firewall N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 00:56
      ja tak mam i nie widze zeby sie specjalnie gryzły
      nie wiem jak to jest zainstalowane wielokrotnie ale uzywam gdzieś od pól roku
      tak i zyje :)
      mialem nortona antywira ale strasznie zarł mi pamięć dlatego mam kasperskego i gra
      pzdr
      • Gość: amlam Re: MAM PROBLEM?-antywirus Kasperski i firewall N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 01:04
        sory z tym zainstalować wielokrotnie :D:D:D
        zapomniałem ze istnieją kropki i przecinki i mi sie sens zmienił zdania :D
        tak czy inaczej działają mi poprawnie :D
      • presentation1 Re: MAM PROBLEM?-antywirus Kasperski i firewall N 30.08.05, 01:08
        dzieki.Prawdopodobnie masz racje.Moje pytanie bylo podyktowane tym ze i tu i
        tam mam Kaspersky.Mam jednak problem z torrent.Z Norton antyvirus przyznaje ci
        racje.Tez go skasowalem.
        • Gość: geronimo Re: MAM PROBLEM?-antywirus Kasperski i firewall N IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 08:40
          a ja nie skasowałem nortona jest najlepszy i wcale nie pozera pamięci (mam p4
          3,0 ghz i gb ramu)
    • Gość: Art Re: MAM PROBLEM?-antywirus Kasperski i firewall N IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:48
      >a ja nie skasowałem nortona jest najlepszy i wcale nie pozera pamięci (mam p4
      >3,0 ghz i gb ramu)

Wyczułem tu ironię... Zupełnie niepotrzebnie. Ja mam 512MB RAM-u, Athlon 1700+
      i wszystko działa bardzo dobrze z firewall-em i antywirusem Nortona.

• Gość: amlam Re: MAM PROBLEM?-antywirus Kasperski i firewall N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 14:03
        ja mam Durona 850 :) i 384 mega ramu DIMM i zapewniam Cie ze jest duuuza różnica :)
        a poza tym jak odinstalowalem Nortona to mi Kaspersky 2 wiry znalazł po nim :)
        taka tam informacja :)
        a z tym P4 3GHz i giga ramu to tamten koleś rzeczywiście nie odczuje nawet jakby
        mial 2 nortony :)
        pzdr
        • kominiara Re: MAM PROBLEM?-antywirus Kasperski i firewall N 30.08.05, 15:11
          Ja polecam antivir NOD32 i Sygate Personal Firewall
          Od poltora roku nawet pol robala nie chce sie przecisnac i zadnego zamulania
          systemu jak w przypadku nortona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka