Gość: Sven IP: *.mm.com.pl 18.06.01, 14:31 Pomozcie. Cos bym sciagnal, ale nie wiem czym i skad. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: reginald Re: MP3 na MACA - czym sciagac i skad??? IP: 10.9.33.* 20.06.01, 13:53 Kiedyś widziałem (pewnie nawet mam gdzieś) załączony do Digita albo MacWorlda program Macster (odpowiednik Napstera). A gdzie szukać? Wpisz sobie w wyszukiwarce MP3, poszukaj na Hotline (np. 24.29.88.101 - pełne albumy), no możliwości jest sporo... Link Zgłoś
nictowujek Re: MP3 na MACA - czym sciagac i skad??? 21.06.01, 09:59 Jest juz oficjalna wersja Naptera dla MacOS. Do pobrania na stronie producenta. Najlepszym playerem dla Maca jest audion.Swietne skiny.Wszystko oczywiscie za darmo. Gdzie to znalezc? Na stronie www.cnet.com albo www.zdnet.com w dziale downloads przeznaczonym dla Macintoshy. nicto_wujek Link Zgłoś
Gość: Sven Re: MP3 na MACA - czym sciagac i skad??? IP: 195.116.49.* 21.06.01, 16:46 Dzieki. Link Zgłoś
Gość: Wrooobel Re: MP3 na MACA - czym sciagac i skad??? IP: *.ipartners.pl 13.07.01, 12:10 Zapomnij o Napsterze !!! On juz praktycznie nie istnieje i g..wno mozna z niego sciagnac. Furore teraz robi nowa spolecznosc Mp3-wa i nie tylko (grafika, warezy, filmy) a mianowicie gnutella. Aby sie do niej dostac na Mac'a jest programik LimeWire ktory mozesz sciagna m.in. z darmowej strony c-net'a: http://download.cnet.com/downloads jest naprawde rewalcyjny. Pozdrawiam i gratuluje dobrego wyboru marki komputera. Link Zgłoś
Gość: Kajtek Re: MP3 na MACA - czym sciagac i skad??? IP: *.neuesentimental.de 03.08.01, 10:08 czesc stary maly typ moge ci dac najlepszy jest LimeWire mozesz go sciagnac ze strony www.limewire.com jesli masz jakies pytania pytaj kajtka net_box@gmx.net Link Zgłoś