Gość: Kasia IP: *.gorzow.mm.pl 04.09.05, 19:53 Mam problem - odtwarzając filmy w formacie avi zarówno w media player jak i innych tego typu programach mam głos ale nie mam obrazu - co to może być i jak to naprawić? Z góry dziękuję za pomoc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Tomek Re: brak obrazu przy odtwarzaniu filmów IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.09.05, 20:23 Niewiem czy próbowałaś już zamontować jakieś kodeki aby zobaczyć obraz w odtwarzaczach.Jeżeli nie to proponuje to ucznić a kodeki mozesz ściągnąć zadarmo np z witryny: www.komputerswiat.pl czyba,że ktoś inny da Ci lepszą radę:) Powodzenia Link Zgłoś
darekkr1 Re: brak obrazu przy odtwarzaniu filmów 04.09.05, 22:12 kodeki hmm z tym trzeba uwazac bo czesciej sa prblemy z ich nadmiarem niz niedoborem polecam zestaw ac3 filter i ffdshow dokladna instrukcja co i jak pod adresem www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=5525&st=0& Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: brak obrazu przy odtwarzaniu filmów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 08:21 Bardzo dziękuję - zainstalowałam kodeki i działa bez zarzutu :-) Bardzo dziękuję za pomoc :-)))) Link Zgłoś