Gość: jarfon IP: *.asta-net.com.pl 07.09.05, 23:49 Witam. Mam na płycie film w formacie wmv i nie odtwarza tego odtwarzacz DVD z zrozumiałych względów. Jak przerobić film z wmv na dvd? czekam na sugestie i pomoc Dzięki Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: videomaniak Re: Z wmv na DVD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:58 WMP odtwarza wmv. Link Zgłoś
Gość: jarfon Re: Z wmv na DVD IP: *.asta-net.com.pl 08.09.05, 00:06 ok rozumiem ale posiadam odtwarzacz dvd który odtwarza tylko format dvd i nie chce ugryść formatu wmv.dlatego muszę przerobić to na dvd. format wmv powstał podczas nagrania kamerą Link Zgłoś
quato_wawa Re: Z wmv na DVD 08.09.05, 00:17 Gość portalu: jarfon napisał(a): > ok rozumiem ale posiadam odtwarzacz dvd który odtwarza tylko format dvd i nie > chce ugryść formatu wmv.dlatego muszę przerobić to na dvd. format wmv powstał > podczas nagrania kamerą Poszukaj odpowiedniego programu, jest ich na pęczki wystarczy poszukać. Jeżeli nie lubisz się wysilać to wejdź na stronę chipa do działu download. Ja zawsze tak robię jak mi się nie chce szukać. Link Zgłoś