Gość: Stands IP: *.76.classcom.pl 25.09.05, 13:39 Witam!Proszę o zrozumiałą dla próbującego zainstal.linuxa odpowiedż na pytanie ;jak z płyty instalacyjnej Mandriwy LE 2005 z plikami ISO.zrobić płytę instal.botowalną.?Pozdrawiam S Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Stands Re: pliki ISO IP: *.76.classcom.pl 25.09.05, 19:53 Dzięki za szybką odpowiedz,ja tak myślałem i wypaliłem te pliki na nagrywarce, ale nie da się z tego instalować mandriwy,poprostu komp startuje jak by w CD-Romie nic nie było mimo,że powinien startować z CD,tak jest w Biosie.no i nie wiem co dalej ?Pomożecie? Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: pliki ISO IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 25.09.05, 20:12 Witam. a jestes pewny ze nagrales na plyte pliki a nie ich obrazy? Roznica piekielnie istotna...jezeli uzywasz nero to jest tam taka opcja jak nagraj obraz na dysk/nosnik etc - nagrywasz i masz bootowalna plyte. Jak nie wiedzialem o tym to tak zrob. Jak pomoze etc to daj znac. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Stands Re: pliki ISO IP: *.76.classcom.pl 25.09.05, 20:50 Bardzo dziękuję,chyba sknociłem ,bo zrobiłem inaczej ,sprawdzę i dam Ci znać pozdrawiam S. Link Zgłoś
Gość: Stands Re: pliki ISO IP: *.76.classcom.pl 25.09.05, 21:32 Dzizys tak? Zrobiłem jak napisałeś.Jest ok.B.Dziękuje i POZDRAWIAM. S Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: pliki ISO IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 25.09.05, 22:28 Tak, dzizys :D Nie ma sprawy, cala przyjemnosc po mojej stronie :D polecam sie na przyszlosc jakbys mial problemy. Pozdrawiam Link Zgłoś