Dodaj do ulubionych

outlok 2000

IP: 80.50.32.* 26.09.05, 14:50
jak ustawić Microsoft Outlok 2000 żeby trzeba było się logować lub podać
hasło przy próbie wejścia do poczty? Mam windows XP.
Obserwuj wątek
    • Gość: dzizys Re: outlok 2000 IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 26.09.05, 14:55
      Witam. Plik->zarzadzaj tozsamosciami, dodaj nowa - ustaw haslo i gotowe. Swoja
      droga to polecam przerzucic sie na Outlook Express, banalny i prosty program w
      sam raz dla normalnego uzytkownika. Dodawany razem z IE albo z systemem, tam
      tak samo ustawia sie haslo na wejscie. Pozdrawiam
      • Gość: marcin_ktos Re: outlok 2000 IP: *.pronet.lublin.pl 26.09.05, 15:57
        dzizys:
        Outlook a Outlook Express to dwa zupełnie różne programy służace do czego
        innego. Przejscie z Outlook na OE może być niemożliwe. To po pierwsze. Po drugie
        w Outlook-u nie ma tożsamożci. Są w OE.

Nie wiem za bardzo jak zrobić hasło w MS Outlook 2000, ja mam zabezpieczone po
        prostu konto w Windows hasłem, więc i Outlook także. Każdy użytkownik ma
        "swojego" Outlooka i nie może wejsć do cudzego jeśli nie zna hasła. Nic
        ciekawego nie znalazłem też na Google, ani w usenecie.
        • Gość: dzizys Re: outlok 2000 IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 26.09.05, 19:39
          Czlowieku, uzywales obu programow?? co do tozsamosci pisalem o OE a nie o
          outlooku 2000. Zle zrozumiales moj post. Z przejsciem nie ma zadnych problemow
          i wiem o tym najlepiej...tyle lat juz jade na obu i nic sie nie wydarzylo.
          Dobrze ze chciales to wyjasnic ale moze nie w taki sposob, jestem pewny tego co
          pisze i co radze ludziom - nie musisz mnie pilnowac :D, naprawde :D Pozdrawiam
          • Gość: marcin_ktos Re: outlok 2000 IP: *.pronet.lublin.pl 26.09.05, 20:15
            Widać źle zrozumiałem zdanie na temat tożsamości :)

Z przejściem nie ma problemów? Według mnie są. OE to tylko klient poczty.
            Brakuje w nim terminarza, listy zadań... dlatego migracja moze być niemożliwe :)
            • Gość: dzizys Re: outlok 2000 IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 26.09.05, 22:06
              Ale migracja czego? jezeli chodzi o ogolna to faktycznie, oferuje mniej opcji
              etc bo to jest banalny, prosty program...dlatego wlasnie sobie go cenie :D ten
              terminarz i tak nigdy nie byl przeze mnie uzywany - sa inne programy do tego.
              Jak ktos woli cos skomplikowanego z bajerami to niech uzywa 2000. Tak czy siak
              ja problemow nie mialem, nawet z dolaczeniem folderow ( wiadomosci ) z jednego
              do drugiego programu. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka