llidkaa 29.09.05, 16:12 jaki wybrac najlepszy kodek lub pakiet kodekow ktore umozliwilyby odtwazanie jak najwiekszej ilosci plikow i jaki player(odtwarzacz) i czy jest jakas strona z ktorej mozna je sciągnąc. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dzizys Re: problem z odwazaniem filmow IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 29.09.05, 16:29 Witam. Wedlug mnie najlepszy jest best player ( pogoogluj a napewno znajdziesz ) oraz jezeli chodzi o pakiety to ffshow ( tez pogoogluj ). Pozdrawiam Link Zgłoś
neder Re: problem z odwazaniem filmow 29.09.05, 16:58 a propos 'ffshow' to lepiej nie googluj bi i pewnie i tak nic nie znajdziesz. Z ffdshow będzie juz lepiej ;) pzdr Link Zgłoś
darekkr1 Re: problem z odwazaniem filmow 29.09.05, 17:28 mowisz :) wiec wiedziony ciekawosci wpisalem www.google.com/search?q=ffshow i wyskoczylo po pierwsze Czy chodziło Ci o: <a href="http://www.google.com/search?hl=en&q=ffdshow&spell=1">ffdshow </a> a po drugie National Fiery Foods & BBQ Show tak jest nudzi mi sie kapke i nie mam co robic :P Link Zgłoś
darekkr1 Re: problem z odwazaniem filmow 29.09.05, 17:34 prawie :P Czy chodziło Ci o: ffdshow a po ... Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: problem z odwazaniem filmow IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 29.09.05, 17:52 Bedziecie sie literowek czepiac? wazne ze wiadomo o co chodzi :D Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: problem z odwazaniem filmow IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.09.05, 18:08 FFDshow AC3 RealAlternative QuickTimeAlternative Wszystko do dostania na Gooogle.com ;-) Player dowolny, może być WMP (w opcjach FFDShow można ustawić wyświetlanie napisów do filmów). Link Zgłoś