Gość: m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 15:07 czy to coś u mnie nie tak? rano były tu dwa tematy przyklejone: FAQ oraz temat o amidze, a teraz juz nie. co sie stało? Link Zgłoś Obserwuj wątek
eressea Re: przyklejone tematy 21.10.05, 15:26 Gość portalu: m napisał(a): > czy to coś u mnie nie tak? Wszystko OK. Istnieje możliwość przyklejenia wątku i ... odklejenia. Link Zgłoś
Gość: b00g13 Re: przyklejone tematy IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.10.05, 15:30 To miło :) Ale FAQ mogło by przyklejonym zostać. Link Zgłoś
eressea Re: przyklejone tematy 21.10.05, 15:34 Gość portalu: b00g13 napisał(a): > To miło :) > Ale FAQ mogło by przyklejonym zostać. FAQ jest zalinkowane w opisie i raczej przy tym pozostaniemy. Link Zgłoś
b00g13 Re: przyklejone tematy 21.10.05, 15:40 No tak... a może by jednak spróbować, choćby testowy tydzień? Codziennie pojawia się sporo postów, których rozwiązanie jest w FAQ, może pokazanie wątku o którym jest mowa w opisie by spowodowało, że więcej ludzi by sprawdzało czy nie ma tam rozwiązania ich problemu. Ja wiem, że w opisie jest link do FAQ, ale nie wszyscy, którzy tu piszą o tym wiedzą. Testowy tydzień? Jeden malutki tydzień? :) Link Zgłoś
Gość: m Re: przyklejone tematy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 15:59 otóż to! własnie dlatego o tym napisałem, bo też mi się ten pomysł przyklejenia FAQ (oraz innych ciekawych wątków) spodobał. Link Zgłoś
eressea Re: przyklejone tematy 21.10.05, 16:10 b00g13 napisał: > No tak... a może by jednak spróbować, choćby testowy tydzień? Codziennie pojawia się sporo postów, których rozwiązanie jest w FAQ, może pokazanie wątku o którym jest mowa w opisie by spowodowało, że więcej ludzi by sprawdzało czy nie ma tam rozwiązania ich problemu. Ja wiem, że w opisie jest link do FAQ, ale nie wszyscy, którzy tu piszą o tym wiedzą. > Testowy tydzień? Jeden malutki tydzień? :) Ale opis forum jest dosyć wyraźny, nie sposób go przeoczyć :-). O przyklejeniu wątku decydują "siły wyższe" ;) i one chyba nie są zbyt przekonane. Przybijanie tematów to pewna nowość, na razie nie ma co z tym szaleć. Link Zgłoś
Gość: OCfan Re: przyklejone tematy IP: *.toya.net.pl 21.10.05, 16:18 > Ale opis forum jest dosyć wyraźny, nie sposób go przeoczyć :-). jak dla mnie wcale nie jest taki wyrazny... poza tym jest zaraz obok jakiejs reklamy(wyrazniejszej:P) czyli rejon ktory nalezy ominac bez czytania... > O przyklejeniu wątku decydują "siły wyższe" ;) i one chyba nie są zbyt > przekonane. a szkoda bo to chyba lepsze rozwiazanie :/ Link Zgłoś
tebe Re: przyklejone tematy 21.10.05, 17:32 Ten opis poprawić warto, może jeśli się będzie zaczynał od tego, gdzie szukać, zamiast kto moderuje, to będzie więcej takich, którzy poszukają. Co nie znaczy, że nie będzie pytających. Ciągle ten sam pierwszy wątek to nuda, ale czasem szkoda, żeby coś spadło na drugą strone. Np. coś o Amidze. Link Zgłoś
Gość: JA Re: przyklejone tematy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 16:27 A JA (przez DUŻE "j" !!!) nie widzę potrzeby za śmiecania forum tym przyklejaniem FAQ na stałe. I tak to nie pomoże tym co zadają ciągle te same, naiwnie proste pytania :) ONI nie widzą tego FAQ i nie zobaczą nawet jeśli będzie on wytłuszczoną czcionką i do tego mrugał przyjaźnie :) A więc jestem za opcją - NIE PRZYKEJANIA tematów na stałe ! A że JA (przez DUŻE "j" !!!) tak chcę to...tak będzie :))) I szlus ! Link Zgłoś