Gość: jessi191 IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 21.10.05, 21:01 pardzo proszę o szczegółową instukecję Link Zgłoś Obserwuj wątek
neder Re: jak sformatować komputer? 21.10.05, 21:03 sformatować komputera się zasadniczo nie da... Link Zgłoś
neder Re: jak sformatować komputer? 21.10.05, 21:05 poza tym przepraszam, ale widząc jak napisałeś(aś) post to nie wiem czy cos Ci da instrukcja (chodzi mi o podane przez Ciebie informacje - czyli zero informacji...;/). Jesli jednak nadal chcesz to zrobic to skorzystaj z wyszukiwarki na forum. Średnio co tydzień pojawia się takie pytanie. Tylko nie zapomniij przy szukaniu, że system jest ważny;P pzdr Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: jak sformatować komputer? IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 21.10.05, 23:02 True true....zero info = zero pomocy ( to cos jak zero kasy = zero picia/jedzenia etc ) Kiedys taki gosc dal fajnego linka na stronke gdzie bylo wszystko napisane - przeszukaj archiwum. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: wojt Re: jak sformatować komputer? IP: *.dyn.optonline.net 21.10.05, 23:17 A moze jednak ludzie podchwyca ten watek i bedzie duzo smiechu??/. Macie racje-pytanie na tym poziomie musi miec tego typu odpowiedz. Podobnie jak mozna spotkac X razy dziennie cos w tym rodzaju...mam 2000 zlotych i chce kupic najlepszy.../co jest lepsze ...( zauwaz "najlepszy" aparat,laptop.itp, itd). Widze jednak ze na szczescie juz mniej odpowiedzi pojawia sie na tego rodzaju pytania. Link Zgłoś