Gość: nowicjuszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:59 podpowiedzcie mi gdzie w wordzie znajdę schematy? chodzi mi np. o taki kołowy - jedno duże koło w srodku i male wokolo Link Zgłoś Obserwuj wątek
maestro_xp Re: word - pomocy 27.10.05, 20:06 a czego to ma być schemat? bo tak jakoś ciężko skumać o co biega :] Link Zgłoś
Gość: nowicjuszka Re: word - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:07 może być kołowy albo prostokatny np. taki jak się rysuje schemat organizacyjny firmy- czyli kto pod kogo podlega Link Zgłoś
emmett Re: word - pomocy 27.10.05, 20:09 Wstaw > Diagram Wstaw > Obraz > Schemat organizacyjny Link Zgłoś
Gość: nowicjuszka Re: word - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:14 w zakładce wstaw nie ma u mnie ani diagramu ani obrazu mam oficce 97 Link Zgłoś
Gość: kej_kej Re: word - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:13 Możesz też pobawić się w autokształty ale to trochę upierdliwe Link Zgłoś
maestro_xp PROSZĘ z pomocy Worda: 27.10.05, 20:23 Wstawianie schematu organizacyjnego Kliknij miejsce, w którym chcesz wstawić schemat organizacyjny. Z menu Wstaw wybierz polecenie Obiekt, a następnie kliknij kartę Utwórz nowy. W polu Typ obiektu wybierz pozycję MS Organization Chart 2.0. Kliknij przycisk OK. Po pojawieniu się pustego schematu organizacyjnego w programie Microsoft Organization Chart, rozpocznij wprowadzanie informacji. Po ukończeniu schematu organizacyjnego z menu Plik programu Microsoft Organization Chart wybierz polecenie Zamknij i powróć do lub Zakończ i powróć do. Uwaga Jeżeli program Microsoft Organization Chart jest niedostępny, trzeba go zainstalować. Link Zgłoś
Gość: az Re: word - pomocy IP: *.petrus.com.pl 27.10.05, 20:26 O ile dobrze pamiętam w office 97 jest schemat organizacyjny. Jeżeli go nie masz na swoim komputerze to nie został zaistalowany. Możesz to zrobić teraz. Po włożeniu płytki jest możliwość prostego doinstalowania dodatkowych składników Worda czy Excela. Oczywiście możesz sobie narysować schemat ręcznie ale word robi to automatycznie, wykorzystująć hierarchię tekstu (nagłówków). Link Zgłoś