Gość: kropka IP: *.aster.pl 09.11.05, 09:07 pobrałam spolszczenia do AdAdware ,na pilpicie pokazała się ikonka, ale co dalej ,aby zadzialalo, jestem zupełny "lajkonik", ale chętnie się uczę. Link Zgłoś Obserwuj wątek
3promile Re: spolszczenia do Ad Adware 09.11.05, 10:45 C/Program files/Lavasoft/Ad Aware/Lang i tam wklejasz plik języka. Potem otwiersz Adaware/Settings/Interface i ustawiasz język. I już Link Zgłoś
Gość: kropka Re: spolszczenia do Ad Adware IP: *.aster.pl 09.11.05, 12:33 wkleiłam, ale chyba coś nie tak ,bo w Lang mam plik, ale może go trzeba jakoś rozpakować gdyż nie dziala w interface w ustawieniach języka mam "default", gdybyś mogł to jeszcze raz poproszę czy wklejenie ikonki wystarczy ,czy może trzeba to jakos inaczej Link Zgłoś
3promile Re: spolszczenia do Ad Adware 09.11.05, 16:15 Jakie jest rozszerzenie tego pliku z j.polskim? Link Zgłoś
Gość: kropka Re: spolszczenia do Ad Adware IP: *.aster.pl 09.11.05, 17:11 mowisz "rozszerzenie pliku" , a ja mowię zip wiedzialam ,że będzie coraz trudniej Link Zgłoś
Gość: triss Re: spolszczenia do Ad Adware IP: *.chello.pl 09.11.05, 18:36 Plik w formacie Zip lub RAR należy najpierw rozpakować, po rozpakowaniu wejść w folder, kliknąć dwa razy na plik z rozszerzeniem exe. Otworzy się okno instalatora i będzie widać ściezkę do folderu gdzie zainstalowany jest Ad-Aware: C:\Program Files\\Lavasoft\Ad-Aware SE Personal\Lang Następnie mależy przeprowadzić instalację do końca, otworzyć Ad-Aware i w ustawieniach wybrać j. polski, tak jak pisał już ktoś wcześniej. Nie ma potrzeby bawić się we wklejanie do folderu Lang. Spolszczenia do wersji starszych działają również w wersji najnowszej. Przed chwilą zainstalowałam spolszczenie i działa. Link Zgłoś
Gość: kropka Re: spolszczenia do Ad Adware IP: *.aster.pl 09.11.05, 21:08 udało się, udało się ,udało się.dzięki wszystkim. Link Zgłoś
Gość: Art Re: spolszczenia do Ad Adware IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:58 Ja u siebie w katalogu Lang mam 4 pliki: English i Polski z rozszerzeniami det i ini. Wszystko działa dobrze. Link Zgłoś
Gość: Laki_luke Re: spolszczenia do Ad Adware IP: 80.51.247.* 09.11.05, 17:26 moze sie to zmienilo ale jeszcze niedawno spolszczenie obslugiwalo tylko wersje 1.05. Do nowszej wersji 1.06 spolszczenia nie bylo, ale moze juz jest. Link Zgłoś
Gość: hej Re: spolszczenia do Ad Adware IP: *.crowley.pl 10.11.05, 00:40 do 1.06 podchodzi spolszczenie z 1.05 Link Zgłoś