Dodaj do ulubionych

stacja dysków E>???????

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.10.02, 10:43
Wkładam CD-R do stacji E,a komputer odpowiada,że stacja nie jest dostępna i
urządzenie nie jest gotowe.Wczoraj się wgrywał.Korzysam z uprzejmości
znajomych.Proszę o szybką odpowiedź.Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: zdzichu Re: stacja dysków E>??????? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 11:05
      a prubowałaś do npć lub ż .Co to jest e cdrom nagrywarka dvd czy moze stacja
      dyskietek.Ile ten naped ma latek?I jakiej firmy.Jezeli lG to zywotność
      maxymalnie 2 lata.
    • Gość: zdzichu Re: stacja dysków E>??????? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 11:08
      moze po ostatnim wlozeniu krazek sie zarysował i twój cd rom nie czyta a inne
      krążki czyta?
      • Gość: kasia blondynka Re: stacja dysków E>??????? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.10.02, 11:48
        Dzięki Zdzichu!! Stacja dysków E ma około 5 lat,komputer jest składak iz
        drugiej ręki(nie kradziony).Płytka jest nowa i nieporysowana,napęd jest chinski
        (niestety brak tabliczki znamionowej.Naklejka ma napis -intel inside
        pentiumII.Co to jest npć lub ż ?
        • Gość: ktos Re: stacja dysków E>??????? IP: *.pl 15.10.02, 12:12
          Gość portalu: kasia blondynka napisał(a):

> Dzięki Zdzichu!! Stacja dysków E ma około 5 lat,komputer jest składak iz
          > drugiej ręki(nie kradziony).Płytka jest nowa i nieporysowana,napęd jest
          chinski

Moze naped padl? Inne plyty czyta?
          • Gość: kasia blondynka Re: stacja dysków E>??????? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.10.02, 12:33
            Inną płytę wczytał,po czym wystąpił "wyjątek krytyczny" i musiałam resetować
            komputer.Potem okazało się,że zniknęła stacja dysków E.Nie mogę jej
            znaleźć.Otwierając ze skrótu dostaję informację,że usunięta lub przeniesiona.TO
            NAPRAWĘ NIE JEST DOWCIP.JESTEM POCZĄTKUJĄCYM UŻYTKOWNIKIEM!!
        • Gość: zdzichu Re: stacja dysków E>??????? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 12:23
          jak ma 5 lat to mógł sie zuzyc laser. Naprawa kosztuje tyle samo co nowy cd-
          rom.Więc polecam kupić nowy(ja mam neca i asusa,Nec działa najlepiej z cd-romów
          które miałem,lg nie polecam chociaz ma dózo serwisów,Nec działa mi na serwerze
          ponad 1 rok bez przerwy i udostepnia programy w sieci.)
    • Gość: kasia blondynka Re: stacja dysków E>??????? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 15.10.02, 20:24
      No na szczęscie po ponownym uruchmieniu komputera stacja dysków E się
      znalazła.Ale nadal dostaję odpowiedź ,ze E niedostepne a urzadzenie niegotowe.
      Może ktoś ma pomysł co zrobić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka