Dodaj do ulubionych

Problem z NERO 7.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 18:38
Czy ktoś już upgradził NERO 7 do najnowszej wersji ?

Ja próbowałem ale ciągle pojawia mi się komunikat, że mam wersję Demo i
należy ją odinstalować i zainstalować nową wersję.

A ja nie mam żadnej wersjo Demo tylko zwykłą ;)

Udało się komuś upgradzić bez takiego problemu ?

Obserwuj wątek
    • Gość: Palnik Re: Problem z NERO 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 18:41
      Ten komunikat wygląda tak:

img218.imageshack.us/img218/9681/beznazwy015ff.jpg
      ;)

• Gość: Palnik Re: Problem z NERO 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:06
        OK już działa :)
        • Gość: Palnik Re: Problem z NERO 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:20
          Gość portalu: Palnik napisał(a):

> OK już działa :)

Co działa ? Twoja GŁUPOTA zadziałała przy podszywaniu się pod mój post ?
          • Gość: Palnik Re: Problem z NERO 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:36
            Żartowałem z tym podszywaniem wszystko OK :)
    • Gość: Wandula Re: Problem z NERO 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:00

> Czy ktoś już upgradził NERO 7 do najnowszej wersji ?

A to jest już poprawka do Nero 7 ?
      Gdzie ją można ściągnąć ?

• Gość: Wandula Re: Problem z NERO 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:17
        OK już mam z google :)
    • hippeastrum Re: Problem z NERO 7. 02.12.05, 21:22
      Do "7" nie dokonuje się upgrade'u - tą wersję należy instalować jako nową. Tak więc musisz usunąć "6".

Siódemka podczas instalacji jest tylko wersją demo - pełną wersją (bez ograniczeń czasowych) staje się po zakupie i otrzymaniu kodu. Darmowy upgrade (ale przez normalną, nową instalację) mają tylko nabywcy, którzy zakupili "6" bodaj po drugiej połowie września.
      • Gość: Palnik Re: Problem z NERO 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 07:34

TE MĄDRALA !!!
        Czytasz TY MĄDRALO posty czy tak pierdzielisz od rzeczy NIE NA TEMAT ???

hippeastrum napisał:

> Do "7" nie dokonuje się upgrade'u - tą wersję należy instalować jako nową.
        Tak więc musisz usunąć "6".

A gdzie napisałem że miałem wersję 6 ?

>
        > Siódemka podczas instalacji jest tylko wersją demo - pełną wersją (bez
        ograniczeń czasowych) staje się po zakupie i otrzymaniu kodu.

A GDZIE napisałem o że mam wersję demo ???

> Darmowy upgrade (ale prze
        > z normalną, nową instalację) mają tylko nabywcy, którzy zakupili "6" bodaj po
        drugiej połowie września.

WIEDZIAŁEM że NIE ZROZUMIAŁEŚ POSTU MĄDRALO !!!

Tłumaczę jeszcze raz - dla wszystkich MĄDRALI ! :(

Mam wersję KUPIONĄ w sklepie - pudełko z programem NERO 7.
        Zainstalowałem program i próbowałem go UAKTUALNIĆ (!!!) plikiem ściągniętym ze
        strony producenta programu.
        I nie da się !

Myślałem, że ktoś już używa najnowszej wersji Nero 7 i już UAKTUALNIŁ program -
        ale myliłem się.

Tu tylko kupa MĄDRALI co piszą nie na temat i nie czytają postów - jak zwykle
        na polskich forach.

• hippeastrum Re: Problem z NERO 7. 03.12.05, 11:39

> Czytasz TY MĄDRALO posty czy tak pierdzielisz od rzeczy NIE NA TEMAT ???

Nigdzie nie pisałeś, że masz wersję pudełkową(!)- pisałeś tylko, że masz wersję normalną. Więc nie tyle ja pierdzielę, a Ty pie..sz bez sensu. Ja wiem już, z czego wynikał (wynika?) Twój problem. Ponieważ jednak pierdzielę od rzeczy nie na temat, pozostawię to dla siebie. A w przyszłości nie dziw się, że o takich odzywkach nie uzyskasz na forum odpowiedzi.

• Gość: Mądrala Re: Problem z NERO 7. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 15:35
            hippeastrum napisał:

> Ja wiem już, z
            > czego wynikał (wynika?) Twój problem.

Z pewnością nie wiesz !
            To znany problem na światowych forach odkąd tylko ukazała się poprawka do NERO
            7 i nad tym pracują nadal programiści z AG Nero .

> Ponieważ jednak pierdzielę od rzeczy

Niestety tak ! Pierdzielicz :D
            Na ten problem z uaktualnieniem jeszcze nikt niczego sensownego nie wymyślił na
            świecie a co dopiero ty :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka