Gość: onex IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.05, 00:09 siema mam problem mam monitor LCD od jakiegos czasu, a no i jak każdy sie troszke zabrudził, wiec moje pytanie powstaje takie jak czyścić taki monitor?? chodzi o sam ekran?? wiec jak?? Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: onex Re: Monitory LCD IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.05, 00:25 co za niewychowani i niekompetentni ludzie, jest człowiek ktory nie wie co z tym fantem zrobić, to ma nadzieje, ze dostanie pomoc z zewnatrz świata a tu nic!! SKANDAL!!!!!!!! Link Zgłoś
neder Re: Monitory LCD 11.12.05, 00:28 ku.. dziś się nie będę powstrzymywać (zaraz usłyszę że zmęczona jestem) ale co za następny debil! Link Zgłoś
Gość: zen Re: Monitory LCD IP: *.met.pl / 217.153.134.* 11.12.05, 00:28 www.mva.pl/forum/viewtopic.php?t=29 Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Monitory LCD 11.12.05, 00:30 Gość portalu: onex napisał(a): > co za niewychowani i niekompetentni ludzie, jest człowiek ktory nie wie co z ty > m > fantem zrobić, to ma nadzieje, ze dostanie pomoc z zewnatrz świata a tu nic!! > > SKANDAL!!!!!!!! Tez jestem ciekawy odpowiedzi, ale sadze, ze po twoim drugim poscie wszystkim znajacym odpowiedz zablokowana za kare konta na gw, lub nawet odcieto dostep do netu. Oczywiscie o premii za pisanine na forum to juz moga tylko pomarzyc. Tacy nieobowiazkowi ludzie - ktos o polnocy chce natychmiast odpowiedz, a tutaj cisza... Link Zgłoś
Gość: zmywacz Re: Monitory LCD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 09:28 Gość portalu: onex napisał(a): > siema mam problem mam monitor LCD od jakiegos czasu, a no i jak każdy sie > troszke zabrudził, wiec moje pytanie powstaje takie jak czyścić taki monitor?? > chodzi o sam ekran?? > wiec jak?? > Ja czyszczę takim prepartem kuchennym CIF (takie białe mleczko) i wszystkie zabrudzenia schodzą bez problemu. Raz mi dziecko zachlapało kaszką ekran monitora LCD (Sony) i tylko ten CIF zmył wszystko pięknie. Link Zgłoś