Dodaj do ulubionych

Mały ale wariat

16.12.24, 16:20
Stoję przed decyzją. Mój laptop co raz słabiej spełnia swoją służbę. Czas poszukać nowego. A wokół plotkują że Apple mini to niezły sprzęt. Jeden minus - potrzebuje monitora. Laptop można złożyć a monitor to jednak wielkie bydle. Jest jeszcze jedna kwestia - komputra, poza oczywiście obsługą ematki używam do obsługi Adobe. I nagle mnie olśniło - na apple mógłbym uruchomić także IRAF. Na windowsach się nie da. Ewentualnie na Linuxie ale taki hardcor to nie dla mnie. Poza tym na linuxie nie działa Adobe. I teraz pytanie: czy są tu użytkowniczki apple mini? I czy używanie monitorów Apple jest wygodne?
Obserwuj wątek
    • czcigodnystarzec Re: Mały ale wariat 16.12.24, 16:25
      tanebo0001 napisał:

> Stoję przed decyzją. Mój laptop co raz słabiej spełnia swoją służbę. Czas poszu
      > kać nowego. A wokół plotkują że Apple mini to niezły sprzęt. Jeden minus - potr
      > zebuje monitora. Laptop można złożyć a monitor to jednak wielkie bydle. Jest j
      > eszcze jedna kwestia - komputra, poza oczywiście obsługą ematki używam do obsłu
      > gi Adobe. I nagle mnie olśniło - na apple mógłbym uruchomić także IRAF. Na wind
      > owsach się nie da. Ewentualnie na Linuxie ale taki hardcor to nie dla mnie. Poz
      > a tym na linuxie nie działa Adobe. I teraz pytanie: czy są tu użytkowniczki app
      > le mini? I czy używanie monitorów Apple jest wygodne?

Kup sobie all i one, czyli wszystko w w jednym.
      Ja mam tak od wielu lat i jestem zadowolony.
      • tanebo0001 Re: Mały ale wariat 16.12.24, 16:53
        Widzę że nie załapałeś ni w ząb...
        • mela_stara Re: Mały ale wariat 16.12.24, 19:08
          Ja mam apple mini z monitorem Samsunga. Jest ok nie mogę tylko używać pendrivow komputer ich nie widzi
          • tanebo0001 Re: Mały ale wariat 16.12.24, 23:54
            Wszystkich nie widzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka