Gość: Arturek IP: 80.54.250.* 12.12.05, 19:16 CZesc! wlasnie chce zmienic procka A mam Durona 1, 81 Hz JAka Mam podstawke pod nim oraz na co moge dobrego W cenie zmienic :p prosze O odpowiedzi bo pilne!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: OCfan Re: Podstawki Pod procka!! IP: *.toya.net.pl 12.12.05, 19:33 1,8Hz to cos wolny ten duron :DDDD podstawke musisz miec socket A, ale co sie da wstawic to zelezy tez od mozliwosci plyty glownej - najlepiej sprawdz to na stronie producenta, powinno byc. Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Podstawki Pod procka!! 12.12.05, 19:56 mozesz takze sprawdzic na stronie amd jakie procesory moga chodzic na twojej plycie. To jest taka lista plyt glownych jake zaleca amd do swoich procesorow. zdarzaja sie rozniece miedzy tym co o danym procesorze mysli amd i producent plyty Chodzi o to ze prducent plyty podaje zazwyczaj wiecej procesorow ktore mozna tam wsadzic ale czsami to dosc optymistycznie podchodzi do jakosci ukadow zasilajacych Link Zgłoś
Gość: rynce opadajom ! Re: Podstawki Pod procka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 19:59 Gość portalu: Arturek napisał(a): > CZesc! wlasnie chce zmienic procka A mam Durona 1, 81 Hz JAka Mam podstawke > pod nim oraz na co moge dobrego W cenie zmienic :p prosze O odpowiedzi bo > pilne!! Na stronie producenta tego procesora, czyli AMD - może nie wiesz, że to jest procesor firmy AMD - dlatego o tym piszę - jest wszystko o procesorach Duron i innych. Link Zgłoś
Gość: OCfan Re: Podstawki Pod procka!! IP: *.toya.net.pl 12.12.05, 20:33 kell99 napisał: > ma socket A z fsb = 100MHz no nie koniecznie jezeli ten tajemniczy duron to mial byc np 1800Mhz to taki juz biega na fsb133. Link Zgłoś